Dobry večer,
Prežila som Nahlu cievnu mozgovu prihodu- buduci mesiac to bude rok..Mam 43 rokov. Som normalna blondina ,a velmi na sebe pracujem.Už 10 mesiacov chodim k logopedicke a 3 mesiace k psychologicke. Schudla som vela kilogramov -28 kg a stale idem dole.Vobec mi nechuti jest.Jem tak raz za 2 dni,aj to malo...1 rohlik s pomazankou, 1 rezen 2 zemiaky... neviem preco. K lekarom chodim pravidelne. Rodinu mam , ale kazdy sa stara o seba, zavolaju mi raz za tyzden ako sa mam... to je vsetko. Ja im verim,kazdy ma svoje problemy... Mala som priatela, tyral ma tak som od neho odisla. Nepracujem...som doma,3x denne chodim von ... nemam rada slnko. Cez den absolvujem asi jednu az dve veci, potom si idem lahnut a som velmi unavena.Spim kazdy den aj poobede... často sa trapim ze nepracujem... myslim ze mi to vzniklo z nahromadeneho stresu...Trapim sa ale idem kazdy den dalej...a nevzdavam sa. Mili ti co to citate napiste mi prosim ak ste to prekonali ,ako to prebehlo, ako dlho ste po tom...Velmi sa bojim ze to dostanem aj druhy krat.Fajčim, viem ze by som nemala...to ma trocha drzi nad vodou...bojim sa dalsieho infarku...Napiste mi aj ti ktory ho mali viac krat ako sa to prejavilo pri druhom raze a tak .VSETKYM VAM VELMI PEKNE DAKUJEM.DRZ SA.