Cievna mozgová prihoda - POVEDZTE SVOJE ZAZITKY

Príspevok v téme: Cievna mozgová prihoda - POVEDZTE SVOJE ZAZITKY
Sofia43

Dobry večer,

Prežila som Nahlu cievnu mozgovu prihodu- buduci mesiac to bude rok..Mam 43 rokov. Som normalna blondina ,a velmi na sebe pracujem.Už 10 mesiacov chodim k logopedicke a 3 mesiace k psychologicke. Schudla som vela kilogramov -28 kg a stale idem dole.Vobec mi nechuti jest.Jem tak raz za 2 dni,aj to malo...1 rohlik s pomazankou, 1 rezen 2 zemiaky... neviem preco. K lekarom chodim pravidelne. Rodinu mam , ale kazdy sa stara o seba, zavolaju mi raz za tyzden ako sa mam... to je vsetko. Ja im verim,kazdy ma svoje problemy... Mala som priatela, tyral ma tak som od neho odisla. Nepracujem...som doma,3x denne chodim von ... nemam rada slnko. Cez den absolvujem asi jednu az dve veci, potom si idem lahnut a som velmi unavena.Spim kazdy den aj poobede... často sa trapim ze nepracujem... myslim ze mi to vzniklo z nahromadeneho stresu...Trapim sa ale idem kazdy den dalej...a nevzdavam sa. Mili ti co to citate napiste mi prosim ak ste to prekonali ,ako to prebehlo, ako dlho ste po tom...Velmi sa bojim ze to dostanem aj druhy krat.Fajčim, viem ze by som nemala...to ma trocha drzi nad vodou...bojim sa dalsieho infarku...Napiste mi aj ti ktory ho mali viac krat ako sa to prejavilo pri druhom raze a tak .VSETKYM VAM VELMI PEKNE DAKUJEM.DRZ SA.

GOING

Hlavne sa špecializujem na deti okolo 2 rokov: DMO, EPI, MR.R
a iné pridružené Dn. so znakmi Autizmu a pod.. Deti reagujú na intervencie veľmi rýchlo do 1-2 týždňov.

Intervencie pri n.c.m.p. som robil len dvom v pokročilom veku lebo som sa dal nahovoriť bez očakávania výsledku. Ako som uviedol/opísal v príspevku. Zatiaľ u oboch výsledok bez spätného deja po uzdravení.Uvádzam e-mail: vspmf92 zavináč gmail.com

Sofia43

Dakujem velmi pekne za odpoved.Bolo by mozne urobit aj invenciu mne ? Bola by som velmi vdačna. Dajte vediet.Dakujem

GOING

Robím intervencie na chorobné stavy následkom ncmp. Dĺžka intervencie je úmerná stupňu postihnutia, veku a dĺžke trvania uvedeného stavu.
Uvediem najprv ľahší vyliečený prípad:
1.: 78-ročná pani (Šaľa), stav trvajúci 10 mesiacov,
hematóm v ľavej hemisfére obrazovým vyšetrením už nezistiteľný, postihnuté bolo hlavne pamäťové centrum a verbálny prevod čítania 50/50. Z bezpečnostných dôvodov starenku rodina umiestnila do domova dôchodcov. Po čase sa stav mozgu zlepšil ale potom opäť zhoršil. Po prvom týždni intervencií boli viditeľné výrazné zlepšenia vo verbálnej komunikácii už málokedy vynechala písmeno v hovorenom slove. Pred liečbou vynechávala polku viet a nebolo jej rozumieť. Postupne sa celá činnosť mozgu normalizovala. Po 3 mesiacoch nastala úplna normalizácia činnosti mozgu bez deficitov. Po troch mesiacoch liečby starenku rodina zobrala natrvalo z domova dôchodcov domov.

2.: 62 ročný pán (Žiar n. Hronom), n.c.m. príhoda v 52 roku života, po 10 rokoch sa príznaky vrátili s hemiparézou pravej strany tela. Pred 10 rokmi mal hematóm v ľavej hemisfére mozgu. Na začiatku liečby ťažko chodil a s námahou sa otáčal na posteli. Po troch mesiacoch intervencie začal bicyklovať, chodiť na výlety a po piatich mesiacoch intervencií začal opäť behať na lyžiach.

Sofia43

DAAKUJEM za dalši poznatok, bola by som rada aby mi napisaali ludia ktory to prezili aj viackrat, alebo ich pribuzni,velmi pekne vam dakujem

ped

Tieto príhody a pod. veci sa vyskytujú preto, lebo my v Európe sme zvyknutí trénovať najmä nohy, ale na dlhovekosť je treba trénovať ruky. Ja som ešte nič také nemal a ani nikdy mať nebudem.

Marosko-n

Po mozgovej príhode, sme dávali panej 70r, len GGW liečivú vodu. za mesiac sa postavila na nohy a začala normálne fungovať.Bez liekov, ktoré sme vysadili a lekárom sme nič nepovedali.