dobry vecer vam vsetkym aky mate nazor na rastlinne mlieka? :) ja som mojej dcerke (5 rokov) dala vypitalpro kokosove pretoze ma intoleranciu na laktozu no straaasne jej nafuklo brusko a nie a nie to mliecko stravit :/ tak sme vyskusali mandlove - vysledok rovnaky pri ryzovom ovsenom taktiez
manzelovi to tiez neurobilo dobre povracal sa tak som vyskusala ja a tiez mi z toho nie je dvakrat najlepsie
co take agresivne to preboha obsahuje?
okrem tych eciek
rastlinne mlieka
niekto má problém s rastlinnými mliečkami... ja tiež moc ich nemusím lebo mi býva ťažko...
Este ze si mu nedala tequilu to by uz manzel nerozbehal
To nechápem. Ja ich pijem pravidelne a bez problémov.
Podla mna ste toho vypili vela. Na pitie sluzi voda, caj a pod a nie mlieka - ani kravske a ani rastlinne. Mlieko sa pridava do kase, do kolaca, do kavy ale nepije sa na zahnanie smedu atd. Napr. rastlinne mlieka su zalozene na baze oleja. Pila by si olej?
kazde telo je ine, inak travi
radsej domace co tosom si precitala o tych eckach v tom a nie som nadsena
mala sa nemoze ani vykakat a brusko stale ako balonik :/
Možno skúste inú značku, väčšinou to stačí.
Vždy je to menšie zlo ako klasické mlieko, ktoré do nášho žalúdku vôbec nepatrí. Sú naň alergie, trpia zvieratá a prekyseluje organizmus. Potom vaše telo môže viac vápnika spáliť ako prijme z mlieka, keďže ním proti tomu bojuje. Alebo si to ľahko môžete vyrobiť aj doma, je kopec návodov na internete a máte to zaručene zdravšie ako obe predchádzajúce varianty.
ja svojim malym taketo veci nedavam ved sa pozri co to obsahuje
raz som si ho kupila olutovala som
prelievanie v bruchu nasledujuce tri dni hrozne krce
tenvordel co do toho davaju
urcite tym nedopuj tvoje deti!!
ahoj ja som ich tiež pila ale veľmi dlho mi ich trávali tiež mi bolo nepríjemne od žalúdka odporúčam radšej domáce toto je iba obyčajný bordel s éčkami a bez skutočných živín
v tomto prípade - co je psáno není dáno
aj som tozmyslala ci to nemoze byt tym mne tiez to mlieko travilo neskutocne dlho a stale sa mi to prelievalo v zaludku grgalo sa mi moja mala iba plakala a plaka
aspon uz rozumiem radsej domace alebo ziadne
dakujem