Ahojte mám 43rokov a strašne sa hanbím za svoje chodidlá sú strašne škaredé a tie prsty k tomu čo by sa s tým dalo robiť?
Chodidlá
Všetci sme nedokonalí, no myslím si že Vaše chodidlá sú úplne v pohode. Aj prsty na chodidlách. Bývajú o mnoho horšie prípady ako je ten Váš.
Absolútne nič s nimi nemáte. Máte úplne normálne, zdravé chodidlá. Buďte rada, že nemáte haluxy a veci podobné.
operacia nie je vsetko, lebo moze to napriklad zhorsit tvoju stabilitu a koordinaciu. predsa len nohy drzi vahu celeho tela a ma svoje opodstatnenie preco tak vyzera ako vyzera.
podla mna mas uplne pekne upravene nechty. ano prsty su take kadejaky, da sa to operovat ale naco.
Kde si fotil tie topánky? Vidím len prsty a členky, ale žiadne celé chodidlo. tinyfishing.co
[url=google.com]google[]
There are free robux game online.
I appreciate the effort you put into rankdlegame.com providing both sides of the argument.
Ja nevidim ziadne skarede nohy..... ved mas upravene nechty pekne, nikto nemoze za to aky tvar prstov na nohe ma... a myslim si, ze to je to posledne na co ostatni pozeraju.... ale ak by ta to velmi trapilo, tak ako ti tu radili..... nenos takyto tvar topanok, skor sandalky co su cez vsetky prsty, myslim taky pasik, ktory an zakryje tie prsty.... a dat si jemnejsi lak na nechty, mozno francuzsku skusit..... ale aj tak to nie je nic hrozne, ja som minule videla taku, prsty mala tucne ze jej prekypovali cez sandale a este mala aj neostrihane a spinave nechty.. a nevyzerala ze by to nejak riesila......
A kde mas fotku tych chodidiel? Lebo ja vidim len prsty, nart ale ziadne chodidlo. Ci aj ty patris k tym, co si myslia, ze chodilo je cela noha? :D Chod na pedikuru a povedz, ze chces oskrabat chodidla, oni ti ukazu kde sa nachadzaju. Nohy mas ok, ale ak sa ti nepacia, nedavaj si taky lak. Jemny bledoruzovy, priesvitny...