dobrý den kamarát prehnal pitie alkoholo čiže zvracal a potom mu už bolo lepšie ale teraz (približne 12 hodín po konzumáci alkoholo ) zakaždym ked dačo zie tak to vygrcia , a vkuse mu treba zvracať ostatný to prehnali tiež ale nič im neni , čo to može byť a čo pomáha
Kamarát prehnal alkohol
Plavka ja Gaba nekopiruje. Dokonca som ho raz sretol na akcii Kezmarku a hodili par poharikov. Hned som sa stal clenom vieri Liehovistov.Takze klidek a Vypalen.
Zdradca nic viac ako kopirovat nevies? Vymysli si nieco vlastne...Napodobnovat Gaba Zifcaka je dost smiesne
Jezis sami odbornici. On potrebuje zastavit zvracanie a nie si davat bylinky a neviem co. Stavim sa, ze vyvracia okamzite aj tu cistu vodu. Naklusaj na pohotovost a vypytaj si torecan. Nie injekcne, ale cipky. Rychlo dat a bude dobre. Viem co to je, ja mam nieco so zaludkom a ked to prezeniem s kombinaciami jedal, zvraciam aj dva dni v kuse. Vtedy viem, ze treba dat torecan. Po alkohole je to to iste. Akurat nech ti to je ponaucenim, ze nesmies uz viac chliapat ako blazon
Kuraciu polievku, vela vody. Neboj prezije to.
Este tyzden bude mlady o tom rozpravat,a o dva tyzdne uz bude oslavovat zase. Chlapi su nepoucitelny. Davaj na neho pozor.
Velky Liehova ma rad svojich nasledovnikov. No ked ho niecim urazis. Rano nastava 7 ran pomsty od Matky vypalenej. Nevolnost je jedna s nich.hahaha
Ja mu môžem poradiť z vlastnej skúsenosti, mne takto bolo raz zle 2 dní vkuse som zvracala.. či už som sa napila vody alebo hocičoho tak som to hneď vygrcala... tatinko mi potom spravil vodu z citrónom a cukrom a fakt že ako to bolo tak strašne sladké tak mi to prešlo
Ja môžem len poradiť dobru polievku, čistú vodu a vyspať to...a z vlastnej skúsenosti žiadne bublinkové nápoje lebo bude zvracať donekonečna xdd
Jeden gól a koľkí dostali K.O. súčasne, wow. Že vraj pestrec mariánsky je dobrý na to. Taký burian a taká reg. schopnosť:-)
Žalúdok sa musí spamätať, niekedy to trvá dlhšie kým organizmus prežije šok s veľkého množstva alkoholu. Samozrejme voda, nejaké minerály, a na žalúdok menšie množstvo mlieka, alebo kefír. A ešte výborný je pu-erh čaj, ten pomáha detoxikovať telo, má mnoho vitamínov a minerálov a taktiež odbúrava alkohol.
Podstatné je to, že to prežil. A to ste boli na svadbe? Tam tiež ide zvyčajne o život!!! Lepšie sa tomu vyhýbať ako čert krížu - ha, ha. Nech asi pije veľa vody, to pomáha aj na cukrovku, bolesti hlavy, kŕče, keď máš dni a tak.