Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemozem prestat milovat

Príspevok v téme: Nemozem prestat milovat
Alinasknd

Ahojte... Mam 17 rokov a velmi som sa zamilovala do svojho "kamosa"... Uz to trva od februara a nedokazem ho vyhnat z hlavy...
Byva dalej,tak si len piseme. stretavame sa ked sa da... Vikend atd... Na zaciatku si vyberal medzinou a inou. S inou sa poznal uz viac rokov a so mnou sa vtedy prsve spoznal... Vybral si ju... Pri nej je prasak a pri mne je to super chalan... Ja som zo zaciatku bola hamblivka. Alr on mi verelmi pomohol. Teraz sme da mediac nevideli a ja som prestala pisat. Vtedy som bola ako vtierka... Teda,nepisala som mu kazdu hodinu 24/7... Ale vacsinou som pisala prva. Tak som prestala. Ako som prestala pisat,raz tyzdenne mi napisal. A aj teraz,dnes.,pred chvilou a hned na to,ako mi napise,pridava na fb foto ako sa bozkava s frajerkou. Preco mi jednoducho neda pokoj aby som na neho zabudla?

Natyna

a to je problem?! fb, nastavenia, zablokovať, použivatela a vybavene...! a neodpisovať mu na spravy v mobile, alebo zablokovať...
kedze je to jeho frajerka je logicke ze sa aj bozkavaju.. čo čakaš , že a s frajerkou bude hrať v pieskovisku s lopatkami, alebo hrať karty...??!!!

sa zobud!!!!! to je iba poblaznenie, je to cudzy clovek ktoreho nepoznaš,. o laske vieš prd! makový...