Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikdy nechcem žiaden vzťah

Príspevok v téme: Nikdy nechcem žiaden vzťah
Juri48

Prosím vás je normálne že nechcem mať v živote žiadneho partnera a dokonca ani sex? A nájde sa tu nejaký človek, ktorý uvažuje rovnako? Lebo mám pocit, že som asi už naozaj mimo. Nie nechcem byť mníška a ani nie som veriaca. V kostole som bola iba raz v živote a to len na výlete. A pre zaujímavosť mám 23 rokov. Takže to nie sú len také bludy 15-ročnej baby. Priznám, že s mojím stavom nie som až tak v pohode, niekedy prídu na mňa chvíle, keď sa zamýšľam nad tým prečo to takto chcem. Ale potom je tu zas veľa chvíl kedy nad tým vôbec nepremýšľam a som rada, že nemusím riešiť nič z toho čo riešia iný ľudia vo vzťahu a v mojom veku. No a úprimne mňa vlastne ani nikdy nikto nechcel. O vzhľade nebudem radšej rozprávať. No rovno poviem nie som žiadna Angelina Jolie aj povahu mám hroznú. A tak som si nejak na to zvykla - žiť si sama so sebou. Až som došla k záveru, že ja už vlastne ani inak žiť neviem.

Juri48

Ďakujem za odpovede :) som rada, že nie som úplne jediná :) lebo poslednú dobu som si naozaj už pripadala mimo. A áno keď sa človek pozrie okolo seba vidí len rozchody a rozvody, klamstvá a nevery tak potom človek radšej ostane sám..pre istotu.

PsLopata

Ja zase hľadám a som otvorený vzťahom ale niesom asi zaujímavý. Mám 24rokov. Meriam 190cm a cca 90kg. Mám zaujímavú prácu. Dene ma vidí veľa ľudí. Ale doteraz si zatiaľ neviem nájsť ani kamarátku na nepravidelné bicyklovanie.

Modeleckaq

A to ako teraz chceš pogratulovať? K tomu že si hrozna osobnosť a nikto ťa nechce a ty z toho robíš výhodu? )))) Tak... Má gratulace

simusaaaaas

Ja konkretne sa bojim mať vzťah pretože neverim ľuďom... stale pochybujem o iných..asi preto ze neverim sebe...

natasi414

Chcem ti povedať že vtom niesi sama..Ja mam sice 18 rokov ale presne toto si už vravim aj ja..ani ja nikdy nechcem ani nebudem mať žiaden vzťah..tiež ma nikto nechcel a ako som rozmýšlala tak som prišla nato že mne je samej vlastne super..naplno sa môžem venovať svojim zalubam a nikto ma neobmedzuje...a hlavne dnes vo vzťahoch su same nevery,neskôr rozchody rozvody takže si myslim že vzťahy v dnešnej dobe nemaju ani zmysel..a to niesom ani tak škaredá športujem,starám sa o seba,o vlasy a celkovo...čiže logicky keď ma nikto nechce mladu a peknu nebude ma chcieť ani keď budem staršia a špatnejšia