Frigidnost alebo ...?

Príspevok v téme: Frigidnost alebo ...?
anomiska

Dlho som zvažovala či sem napísať ale potrebujem zistiť či existuje ešte niekto taký ako ja(píšem to akoby som bola mimozemstan :D). Mám strach že som frigidna, že nemám chut na sex, že ma nevie nič vzrušiť. Ide o to že kým ma partner obšťastňuje len rukou/ústami tak je to fajn,páči sa mi to, neviem však docieliť orgazmus, a keď ma dôjsť k sexu tak zrazu vo mne nastane nejaký blok a nemôžem ďalej. Mám priserny strach z otehotnenia, rozmýšľala som že aj toto by mohla byt príčina toho prečo nechcem sex, alebo aj to ze keď som bola mala tak som mala prísnu výchovu a zanechalo to na mne toto. Čítala som na nete množstvo článkov o frigidite , že sa to da vyliečiť , čítala som o L-arginine , ktorý pomáha k lepšiemu libidu , čítala som o pharmatexe(tablety /krém)-možno keby ho užívam tak sa nebojím nechceného tehotenstva a idem na vec ...s priateľom sa o všetkom rozprávame , vie o tom coho sa bojím(mám 20), netlačí na mňa, skratka vie všetko (až na to že sa mu bojím povedať že som asi frigidna)Poznáte niekoho kto si tým prešiel? Kto sa z toho dostal? Som frigidna ? Som ochotná tento problém vyriešiť čím skôr , nechcem aby to tak bolo donekonečna