robil som si niekoľko IQ testov a vyšlo mi dosť podpriemerné IQ. veľký problém mi robili hlavne úlohy kde sa malo doplniť chýbajúce číslo da radu čísel..
vyšlo mi 79-85.... a som z toho zničený, neviem čo si mám teraz o sebe myslieť? som retardovaný? som hlupák? najhoršie je na tom to, že okolie si o mne myslí že som chytrý lebo som mal vždy výborné výsledky v škole :/
Podpriemerné IQ
GOING: já mám nízké IQ (kolem 90-95) a pochybuji, že mi dále poroste-spíše naopak. Největší problémy jsem měl v testech studijních předpokladů- měl jsem percentil jen 4!
IQ môže rásť do veku 45 roku a myslím si, že aj do vyššieho.
Podľa toho ako je človek atívny.
Já byl zase ve škole spíše průměr až podprůměr (možná kdybych se více učil, tak by to bylo lepší), asi jak v kterých předmětech, ovšem v některých jsem neexceloval ani při nejvyšší snaze! Dělal jsem různé IQ testy, ale v těch těžších to bylo vždy nejlépe pásmo slabšího průměru. Mám nižší IQ, asi přes 90 a jsou úlohy, které řeším dost dlouho oproti druhým-asi se s tím musí člověk smířit.
Going na akej urovni si ty, takych aj v zivote stretavas, to sa proste pritahuje. Zivot ma to naucil.
Medea7
Bude to tak.Teraz si to uvedomujem že to nie je bežné aby som stretol ruského biofyzika - vedca, člena moskovskej akadémie vied, švajčiarskeho vynálezcu a belgického svetového farmaceuta.
Ľudí som nevyhľadával.
Ale bude mat priatelov, rovnaki sa pritahuju.
Medea7
ja si myslím že skôr naopak, s vysokým IQ nebude mať skoro žiadneho priateľa.
Kde takých nájde ? Na rovnakej úrovni ?
Rovesníci budú na neho pozerať ako na mimozemšťana.
Stači keď sa obklopí úspešnými ľuďmi a tí ho potiahnu hore
už len svojim psychickým vyžarovaním.
Neviem či som mal vyššie IQ v tvojom veku ako ty
ale asi zhruba rovnaké.
IQ je dolezite, podla toho mas aj takych priatelov
A načo ti je veľké IQ ?
To je úplna hovadina keď si inak ty a okolie spokojní.
Pri prvom meraní mi namerali 139 a pri druhom 137
lebo som sa s tým nezaoberal a druhé meranie som robil v rovnaký deň lebo som tomu neveril.
IQ nespeňažíš a ani to nikoho nezaujíma. Tak o tom ani nehovor
a rozvíjaj to v čom si dobrý.
Môžem ísť študovať aj jadrovú fyziku, aj právo naraz, a čo?