Podpriemerné IQ

Príspevok v téme: Podpriemerné IQ
cookie25

robil som si niekoľko IQ testov a vyšlo mi dosť podpriemerné IQ. veľký problém mi robili hlavne úlohy kde sa malo doplniť chýbajúce číslo da radu čísel..
vyšlo mi 79-85.... a som z toho zničený, neviem čo si mám teraz o sebe myslieť? som retardovaný? som hlupák? najhoršie je na tom to, že okolie si o mne myslí že som chytrý lebo som mal vždy výborné výsledky v škole :/

Obycejnyclovek

GOING: já mám nízké IQ (kolem 90-95) a pochybuji, že mi dále poroste-spíše naopak. Největší problémy jsem měl v testech studijních předpokladů- měl jsem percentil jen 4!

Obycejnyclovek

Já byl zase ve škole spíše průměr až podprůměr (možná kdybych se více učil, tak by to bylo lepší), asi jak v kterých předmětech, ovšem v některých jsem neexceloval ani při nejvyšší snaze! Dělal jsem různé IQ testy, ale v těch těžších to bylo vždy nejlépe pásmo slabšího průměru. Mám nižší IQ, asi přes 90 a jsou úlohy, které řeším dost dlouho oproti druhým-asi se s tím musí člověk smířit.

GOING

Medea7
Bude to tak.Teraz si to uvedomujem že to nie je bežné aby som stretol ruského biofyzika - vedca, člena moskovskej akadémie vied, švajčiarskeho vynálezcu a belgického svetového farmaceuta.
Ľudí som nevyhľadával.

GOING

Medea7
ja si myslím že skôr naopak, s vysokým IQ nebude mať skoro žiadneho priateľa.
Kde takých nájde ? Na rovnakej úrovni ?

Rovesníci budú na neho pozerať ako na mimozemšťana.

GOING

Stači keď sa obklopí úspešnými ľuďmi a tí ho potiahnu hore
už len svojim psychickým vyžarovaním.

Neviem či som mal vyššie IQ v tvojom veku ako ty
ale asi zhruba rovnaké.

GOING

A načo ti je veľké IQ ?
To je úplna hovadina keď si inak ty a okolie spokojní.

Pri prvom meraní mi namerali 139 a pri druhom 137
lebo som sa s tým nezaoberal a druhé meranie som robil v rovnaký deň lebo som tomu neveril.

IQ nespeňažíš a ani to nikoho nezaujíma. Tak o tom ani nehovor
a rozvíjaj to v čom si dobrý.

Môžem ísť študovať aj jadrovú fyziku, aj právo naraz, a čo?