Prosim vas mam schizu, akymi cviceniami alebo liekmi sa da v mozgu nastavit aby rychlejsie myslel, a aby pamat fungovala tak ako ma. Aj vnimanie mam dodrbane. Choroba jak za trest.
Poradit schizofrenikovi
Uč sa nasilu slovíčka alebo niečo iné, aby sa tvoj mozog rozhýbal. Možno, ako ja, medzičasom zistíš aj bez toho, aby ti niekto musel explicitne radiť, že to nie je choroba, wow. Práve to ste mi isto nechceli povedať, viem - ha, ha.
Ano ale ja chcem robit myslenim, a tam to mam zastavene, aj knihy som citala ze nadobudnem slovmu zasobu, a ne mozog je v pomalom rezime, slovna zasoba slaba, o pocitoch hovorit neviem, a chodim jak bez duse, proste som prazdna.
Nenazývaj by som tú chorobu aj napriek max. presnej diagnostike za schizu. Skôr to ber tak, že máš psychické problémy. Viac posudkov, viac diagnóz. Snaž sa robiť také aktivity, aby si na tie problémy zabudla, najmä sa stretávaj s ľuďmi, aby si sa mala komu vyrozprávať, to je najpodstatnejšie. Vtedy sa človeku uľaví, nenahrádzal by som to konzultáciami u psychológa, lebo tam je snaha o príliš veľkú exaktnosť a nie každému tak málo kreatívne rady sedia:-) Niekomu možno áno. Inak, neveril by som, že jedna choroba môže byť tak veľkou inšpiráciou pre umelcov (ak vieš angl.). To nie si ty, to je len niekto, koho poznáš and so on:-)