Ahojte..strašne milujem svojho ex boli sme spolu dva roky a ako sme sa rozišli na zaklade mojej chyby po dvoch rokoch si našiel po rozchode inu..vyliala som mu cele svoje srdce dokonca mu poslala list s ospravedlnením do jeho prace ja neviem ako žit bez neho citim sa ako by mi srdce krvacalo ešte chcem ist za nim udobrit sa no ja neviem či to ma zmysel ked ma už dva tyždne inu a ničí ma ked jej píše na socialnych sietach že princezná a moje srdiečko a tak..mam pocit že už viac sa trapit neviem nikto iny ma nezaujima len on..nedokazem nanho prestat mysliet nech robim cokolvek nejde to izolovala som sa od ludi a vkuse za nim plačem a plačem poradte prosim ma zmysel bojovat o našu lasku? na moje spravy reaguje len ked niečo preženiem inak ma totalne ignoruje a ja tym velmi trpim dakujem za rady ak nejake mate
Milujem svojho ex
Doniesol si čokoládku a chceš auto na oplátku? Niečo na ten štýl.
Naše životy sú asi celé o tom, aby sme postupne zosuroveli. Kto reálne žije život, tak to pochopí. Nie je to asi správne, ale výhodné. Citová deprivácia je brutálny spôsob trápenia, to môžem potvrdiť, ale časom sa karta otočí.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.