Ahojte. Dlho som sa odhodlavala sem napísať. Môj priateľ ma kamarátku, o ktorej ki rozprával aj keď sme sa rozprávali o jeho bývalej priateľke. Vraj na nu ziarlila, pretože on aj jeho kamarátka boli z jednej dediny a tak si chodili spolu zapáliť a podebatit ale bývalej to vraj pre istotu zatajoval. Keď som sa ho opýtala len tak zo zvedavosti či teda jeho bývala priateľka mala dôvod žiarliť či s tou kamarátkou niečo mal uisťoval ma že nie, že boli čisto len kamaráti. Zhodou okolnosti som sa po troch mesiacoch dozvedela že sa spolu vyspali. Dokonca som mu dala šancu mi povedať pravdu. Bolo to síce dávno a my dvaja sme o sebe vtedy ešte ani nesnívali a s našim vzťahom to v podstate nemá nič spoločne, ale veľmi mi to ublížilo že ma oklamal v takejto veci. Veľmi mi ublížilo že na začiatku vzťahu sme kládli doraz na to aby sme sa spolu vedeli o všetkom porozprávať a všetko si hovorili. Príde mi to ako keby si ju zastával alebo neviem ako to mám povedať. Je tomu už týždeň čo nadtym neustále rozmýšľam a neviem čo ďalej....
Klamstvo
...toto zaboli to ti verim...otazka znie ci mu das sancu este ci mu budes wschopna verit...
Vzhladom na to, ze je to jeho sucasna kamaratka a Ty si sa pytala na to, ci niekedy nieco medzi nimi bolo, je iba normalne, ze ked ti povedal, ze nikdy nic a pritom spolu v minulosti spali, je to z jeho strany klamstvo a tebe sa nepaci, ze ti nepovedal pravdu. Vnimas to tak, ze radsej chrani svoje kamaratstvo s tou kamaratkou ako uprimnost vo vztahu. Spat mohol s hocikym v minulosti, to nie, ze by teba toto trapilo. Teba trapi sucasnost a jeho neuprimnost o priatelstve s nejakou kamaratkou. A trapi ta, preco to asi robi. Jedine, co ti viem poradit, je, aby si sa ho na to spytala. A spytaj sa ho, preco ti to zatajil.
Urcite ti povie nieco na sposob, ze nechcel, aby si si robila starosti a zbytocne ziarlila, ked uz prenho nic take neznamena a uz by s nou nespal. Je na tebe, ci mu uveris, nikto z nas nemoze vediet, ako to je naozaj. Ale Ty si vsimaj, ci ti klame v nejakych dalsich veciach. Dovera vo vztahu je zaklad. Ludia si neuvedomuju, aka je dolezita. Ak on nebude mat problem vo vztahu opakovane klamat, tak s takym clovekom vztah mozny nie je.