ahojte mam dost velky hnusny problem :( ktori vobec nechapem ani ja ani moj partner stale pri sexe sa mu do mna tazko vchadza ale potom si uz nejako biedne ten sex uzijeme ale po sexe je to pre mna stale pohroma :( zacnem silno krvacat, je mi na vracanie niekddy aj zvraciam
najhorsie co moze byt
co je to stale pohroma po sexe,ako dlho mas takyto problem,ze s tym prichadzas az teraz?
neboj sviecocka,budeme ti drzat palce
ano,ano,tiez som za..aby si isla k lekarovi...aj ja som mal taky problem...nemal partner miesto,lebo som mala velku vodovu cystu..a potom som mala krvacanie - spinenie,ale nemusi to tak byt vzdy..nechcem ta plasit...treba sa cez to preniest - vydrzat a naozaj ist ku gynekologovi...povedz si tak"ked ta zub velmi boli,nikto ti nepomoze,len odbornik.."drz sa papa
nechcem ťa strašiť,ale za istotu nič nedáš a takisto asi nechceš vždy pri sexe trpieť...bež k doktorovi a bude to určite lepšie
fuu na toto som vobec nepomyslela
asi to nechceš počuť,ale choď ku gynekológovi a to čím skôr,tým lepšie,keď krvácaš to vôbec neni v poriadku....mne keď bolo to isté čo tebe našli pro prehliadke cystu 8*12*6cm,to som ešte bola šťastná,že nepraskla a stihli mi ju vyoperovať....môžno ti nie je to isté,ale v poriadku toto určite nie je... choď k lekárovi
pomooc