V čom je problém

Príspevok v téme: V čom je problém
simusaaaaas

Stretol sa niekto s takym problemom ???
Vždy po jedle mam problém s tým, že sa mi akoby zastavilo srdce na chviľku..citim take akoby bum na hrudi, strach a už viem že je to tu..priložim si ruky na krk aby som nahmatala tep a citim, že mi nebije, bije, nebije, bije a potom ked to prejde srdce ide ako o život..oblieva ma horúčava,vzdy po tom na mna pride hrozna unava a apatia..no čo je najdivnejšie je to, že mi začne zle travit,grga sa mi..citim akoby som bola cela strpnuta a musim odgrgavat,akoby som v sebe mala plno vzduchu...niekedy večer nemozem zaspat a uz viem v com je problem..v zaludku..grga sa mi..citim vsetko co som jedla..pritom jem normalne veci, zelenina,natierky,acidko atd...
občas citim akoby mravenčenie v koncekoch prstov...mam uplne dobabrane travenie a neviem co s tym...
Len nechapem to srdce, bojim sa ze je chore..
Poradi niekto ????
Dakujem

Tomas12345

Srdce sa ty nezastavilo, ale taky ten pocit silnehu údera srdca a nasledny pocit zastavenia, po ktorom nastane zrychleny pulz sú extrasystoly, ktore mavaju často aj bežne zdravý ludia, sposobené zlym zdravotnym stylom, ktorí ale nemaju diagnostikovanu ziadnu chorobu srdca.

Kazdopadne zajdi za kardiologom, nech ty to potvrdí že su to len neskodne extrasystoly.

navstevnik123

chod ku doktorovi ci mas v poriadku traviace stavy pretoze ak nemas jedlo ti moc netravi a chybaju ti vitaminy/mineraly
ak ti nic nezistia moze to byt psychickeho razu
vsugerujes si ze ti po jedle bude zle/prestane ti bit srdce a tvoj zaludok je samozrejme v strese
ak nechces ist ku doktorovi trap sa dalej