Priputanost matky

Príspevok v téme: Priputanost matky
Nana555

Ahoj.Co by ste robili.Sme dve so sestrou Sestra sa ako 19rocna odstahovala do ciech kvoli praci zivotu Ja som sa snazila ostat doma ale neslo to a tak som odisla pracovat az do holandska Lenze nastal problem Citila som ze mama potrebuje mat niekoho doma Tak som sa vratila Lenze nemam tu pracu nechcem robit tu za 400 eur ako platia vo fabrikach a ina praca ma akosi neberie Stravila som skoro dva roky prec zvykla som si na zivot tam Na pracu a hlavne peniaze Ze som si kupila cokolvek co chcem A nemusela pocitat kazdy cent a ci mozem ci nemozem Teraz som doma bez prace zatial a neviem co dalej Mama chce aby som ostala tu aj ked povie ze mozem kludne ist tak asi pocita s tym ze sa vratim lenze ja tu zit nedokazem niesom stastna Ale ked pojdem prec tak mi bude vkuse volat a rozpravat ako tu je super a vsetko a hlavne ze ake ma problemy a nema jej kto pomoc a tak podobne.Takze mam byt tu a byt nestastna alebo odist a mat vycitky do konca zivota ze som ju tu nechala ?

anitata

tak mamička by si mala uvedomiť, a už ked sa rozhodla mať deti, mala ratat s tym ze raz odidu... že jej nebudu pri riti sedieť....
kech ide do kostola, so susedkami pokavičkuje... jej povedz...
a ty si ži svoj život... mamička sa s tym zmieri..! nenechaj si od nech do*j*ebkať život...!

Matyo

To, čo ti robí tvoja matka sa nazýva citové vydieranie. Pokiaľ nie je vážne chorá a dokáže sa o seba sama postarať, tak nie je dôvod, aby vyžadovala prítomnosť dospelej dcéry u seba doma. Ty vieš čo chce, tak si za tým choď.

Lollka

Tiez si myslim ze to co robi je psychicke vydieranie, hoci mozno si to sama neuvedomuje, nemusi to mysliet zle, mozno je jej proste len smutno. Rodicia by nemali vychovat svoje deti na to aby im sedeli cely zivot pri zadku, raz by sa mali osamostatnit a mat svoje zivoty. Nebyt tak viazani na deti, mat kamaratky, tiez si stale moze najst muza. Predpokladam ze tvoja mama este nie je tak stara aby sa nemohla sama o seba postarat. Skus sa s nou o tom porozpravat, povedat jej, ze sice si s nou rada ale tam si proste nevies najst pracu a chces sa trocha zabezpecit.

zandriara

hmmm nie je to bohvie aka situacia a ked vies, ze vonku by ti bolo lepsie a mala by si tam lepsie podmienky na zivot, preco tam nevezmes aj mamu?

lucylucy

Sovickaa - prečo by si ju mala nasťahovať k sebe?? .. pokiaľ má jej mama kamarátky, môže si k sebe nasťahovať jednu z nich, alebo nech si nájde chlapa .. jej dcéry nie sú povinné sťahovať si k sebe matku, najmä, ak si chcú žiť vlastný život .. zároveň, dotyčná, čo to písala, si chce určite nájsť aj priateľa a nemyslím si, že jej budúci chlap by bol zrovna šťastný, ak by bývali s jej matkou, ktorá by im neustále pendlovala okolo riti .. má právo na vlastný život, nie byť do smrti s mamou ..

Ovecky

Sebecke spravanie. Drzat doma pri sebe deti citovym vydieranim. Poznam viac takych pripadov. Deti sa nerobia na to aby rodicom sedeli pri zadku. Na tvoju buducnost mama nemysli? Ona svoju mladost prezila tak ako prezila a bola to jej volba preco by si nemala mat moznost slobodnej volby aj ty? V zahranici treba byt kym si mlada s rokmi pridu zdravotne problemy a clovek slabne. Mama si musi zvyknut. Taka je dnes doba

Sovickaa

Ahoj, ja by som ti poradila takto, choď pracovať do toho Holandska ... Volá aj si s maminou, skypuj... A pod. A buď budeš za ňou chodiť na Slovensko cez prázdniny a tak alebo si odkladaj aj nejaké peniaze bokom a kúp si tam potom byt a nech sa k tebe do Holandska presťahuje, pretože ak sa jej za pár rokov niečo stane tak budeš mať výčitky že si pri nej nebola a že si sa viac menej vykašlala na ňu ale tak riešiš svoju budúcnosť tak choď do toho dievča.