Zmena stravy

Príspevok v téme: Zmena stravy
Cynthia1111111

Ahojte, schudla som 8 kg tým ze som zmenila stravu začala ju jest pravidelne a veľmi zdravo.... Po čase som začala jest tak ze porcie ostali rovnaké aj previdelnost je taka istá ako pred tým akurát to nejem tak vyvážené ako v období chudnutia ( napr. Za ovsené vločky som vymenila rohlik z pomazankou, ovocie jem každý deň ale len jeden max. 2druhy a zeleninu zjem asi tak dva tri krát za týždeň..... No a môj problém je ze keby tu stravu naspäť upravím na zdravú a vyváženú tak ci by sa mi podarilo ešte schudnúť takých 4-5 kg do polovice augusta..... Idem ma svadbu a potrebujem sa zmestiť do šiat no nepodporuje žiadne diéty ale radšej pomalé chudnutie (ja - 8kg za 6 mesiacov).... Myslíte že ak k tomu pridám pohyb tak to za funguje, že mi vyvážená strava pomôže schudnúť aj nedalej a ze sa to za necelé 2 mesiace podarí??? Navyše by som už pri takej chcela od septembra ostať a zaradiť ju do môjho životného štýlu...... Veľmi pekne vám vopred ďakujem za vaše odpovede :)))))

sarkan

ahoj, posielam ti stranku www.chudnemzdravo.sk najdes tam typy ako schudnut, ale aj clanky o zdravych potravinach ktore ti na tvojej ceste za stihlou liniou urcite dopomozu, ak uz nemas motivaciu, musis ju hladat proste inde a preco nie aj na nete? :) ja osobne preferujem zumbu ;)

Zuzazuza

Uvedomujes si, ze Ty od nas chces, aby sme sa pozreli do sklenej gule a vyvestili odtial? Nemame najmensiu sancu odpovedat na tvoju otazku. To sa neda. Vsetko zalezi na tom, kolko mas v tele tuku, svalov, aky mas momentalne rychly metabolizmus, kolko mas prirodzenu vahu na aku vysku, ake mas geneticke predispozicie aj s ohladom na vek, a od dalsich faktorov. Nie je pre nikoho realne tieto veci o tebe vediet a povedat ti, aky ucinok na teba budu mat aktivity, ktore opisujes. Pretoze aj tie mozu mat roznu podobu a prevedenie. Nikto ti nemoze na to dat odpoved.

Meridian

Určite sa nato daj a nepoľav.Z cvičením opatrne.Poprve je veľmi teplo.Keď si doteraz nič nerobila nemôžeš nabenúť ako na olympiáduVeľa mladých to tak robí.Pekne pomaly .Vždy to bude lepšie ako keby si nič nerobila predsa.