Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vôbec tam nemám chuť ísť

Príspevok v téme: Vôbec tam nemám chuť ísť
Unloved

Dobrý večer.
Pred nedávnom som úspešne ukončila školu a zajtra si idem pre ten posr*tý papier, kvôli ktorému som musela celé detstvo chodiť do tej podr*anej školy.
Prečo to píšem takto ? Spolužiaci ma nemajú radi a prešla som si psychickou šikanou.
Problém je, že keď zajtra dostaneme ten podr*aný papier, máme si ísť celá rieda niekde posedieť, vypiť si.
Vôbec nemám náladu s tými ľuďmi niekam ísť. Správali sa ku mne nepekne, a aj tak tam so mnou ani slovko neprehovoria. Naozaj tam nemám chuť tichúčko sedieť.

Nemám žiadnu výhovorku, prečo by som tam nemala zostať. Čo (by) ste urobili vy ?

Lucy22887

Nechapem preco by si mala byt nutena tam ist...... ved ked sa s tebou nerozpravaju cely cas tak naco by si tam isla... vykasli sa na to, ostan doma a oslav to s rodinou :) ja to poznam velmi dobre, so mnou sa v skole sice ludia bavia ale ze by ma pozvali niekde, napriklad na oslavy kde chodi tiez skoro cela trieda, tak ma nikdy nikto nepozval :) ale ja to beriem sportovo, aj tak by som sa tam nudila... nie som ten typ na opijacky a podobne :)

simusaaaaas

Nechod tam ak nechces..ja som nebola ani na stužkovej ani na posedeni s celou triedou...akurat som bola na pizzu asi s 5 spolužiačkami a hotovo..

ped

Neviem, prečo každý má potrebu cítiť tlak zvonka alebo niečo podobné. Povedz im rovno: nepôjdem tam. Môžete sa poskladať hoci aj do kocky. Dovi a dopo.

Confess

Preboha nepotrebujes ziadnu vyhovorku. Budes mat list. Ked nepojdes na posedenie, tak nepridu za tebou ti ho zobrat. Tiez som to tak spravila, zobrala som vysvedčko minule a šla som hned domov ešte som šla aj okolo nich kde sedeli a divali sa na mna ako na blbú že čo si k nim nesadnem :D ale to už mi bolo jedno. Pochop, že nič nemusíš už robit