Ahojte ženy .Zaujímalo by ma ako hodnotíte mužské oci?Čo vidíte keď sa vám muž pozrie do očí .Dokážete sa hlbokým pohľadom zamilovať?
Mužské oci
stalo sa mi to :/
nechápem prečo to robia chlapi,,,,,keď len namotavaju pohľadom
a keď sa nejaka chytí,,,,nastane tvrdá ignorácia a skúša to na ďalšie...
A čo sa týka toho, že čo vidím. Tak tu sa potvrdzuje, že oči sú bránou do duše. V očiach dokážem vidieť veľmi veľa, zvlášť tie slová, ktoré nikdy nepovedal. ;-) Znie to tak príliš poeticky a sladko, ale tak to je. Dá sa v nich vidieť smútok, sklamanie, hnev, bolesť, skrývanie, trápenie, hanbu, ale aj radosť, pokoru, skromnosť, milotu, veselosť a smiech rozhodne tiež. Duchennov úsmev je prirodzený úsmev, ktorý sa prejavuje typickými vráskami okolo očí a taktiež tými iskričkami v očiach. ;-) Celkovo oči či už u mužov alebo žien sú pre mňa veľmi dôležité, lebo v nich sa dá veľa uvidieť, spoznať sympatie, šibalstvo a všetko možné.
Určite áno. Moja prvá láska bola založená na hlbokom pohľade a ja som bola mimo totálne. Môj terajší priateľ má krásne oči, takých rôznych farieb tak navrstvené a pekné mihalnice a do očí sa mu veľmi rada pozerám. ;-) Oči robia veľmi veľa u chlapa a určite to rozhodne veľa znamená (ten pohľad) aj u žien/dievčat. ;-)
Pekný deň.
Ano, dokazem sa zamilovat hlbokym pohladom do jeho penazenky a rozkroku.