Ahojte, mam 27 rokov a pret par rokmi som radikalne schudla. Neviem ci to ma nejak suvis, ale posledny rok mam pocit, ze mam strasne ochabnutu tvar. Hlavne to miesto pri nose, ako mate ocnu vrasku a potom mate nad ustami dalsiu vrasku. Medzi tymito dvoma vraskami mam lico take tucne - vystupene. Neviem cim to moze byt sposobene, respektive ako sa tohto tucneho lica zbavit. Moja plet nieje vobec napnuta a to mam 174cm a 57kg. Poprosim vas o nejake rady. :)
Ochabnuta tvar
Mozno mam, ja neviem vobec cim je to sposobene. Ked sa na seba pozriem na slnku, nieje to az take viditelne, ale akonahle sa pozriem na seba v tieni, tak vidim ten tuk hned pri nose na lici taky vystupeny. Pijem denne vyse 2 litrov vody, pijem aj rozne caje. A melonik papam. Popravde dam si denne aj dve male kavy a fajcim cca 7 cigariet na den.
Napriklad vcera som jedla na ranajky a obed len ovocie (broskyne, moruse, cerveny melon) a na veceru som si dala sosovicovu polievku (zemiaky, mrkva, cesnak, sosovica), dochutena len koreninami a mliekom. Rano som sa zobudila ako balon, kludne 4 mesiac tehotenstva by ste mi odhadli. A tento balon sa ma drzi doteraz. Ako je pravda, ze uz som mala jednu misku sosovicovej polievky zas :D.
opuchnute? nemas nejaku alergiu na jedlo? len tak ma napadlo. no a pribrat by pomohlo urcite dve kilecka a plet sa vypne. pit vodicku vela, melony teraz uz aj su aj to mozes aj cely vecer nieco zjest treba rano bude troska plet vypnutejsia
Najlepšie je ošetrenie plazmou a v zime fotoomladenie,žiadne tvárové cviky nepomáhajú.
Tak vahu a vysku som spominala v prvom prispevku, neviem no. Niesom tucna, ale aby som bola uplna suchtla tak by som potrebovala mat tych 53kg. :)
vaha je pri tomto dolezita a ma velky vplyv
Myslis, ze mi to pomoze? Ako dlho to bude trvat?
Nepametam si, zeby som mavala takuto plet, taku akokeby opuchnutu v niektorych miestach. Problem moze byt, ze spim len na boku, rano sa budim s opuchnutymi ocami, aj takou opuchnutou tvarou. A cely den pracujem za pocitacom, este ho mam aj nizko polozeny, musim si ho nejak vyvysit aby bol v rovine mojich oci.
Tvarova gymnastika. Treba to robit intenzivne a dlhodobo a vysledky sa dostavia.