Prečo som stále sám

Príspevok v téme: Prečo som stále sám
zakladateltemy

Mám otázku na chlapcov, ktorí majú viac ako 20 rokov a stále nikdy nemali ženu že prečo si myslíte že to tak je. Ja mám 23 a nikdy som nemal ženu a myslím si, že dôvody prečo ma žiadna nikdy nechcela ako sexuálneho partnera sú tieto:

- chudoba: pochádzam z chudobnej rodiny, nemám žiadne peniaze, musím každé euro veľmi dobre zvážiť
- škola: súvisí to s tou chudobou, som študent vš a z brigád si veľa nezarobím, všetko ide aj tak rodinný rozpočet, lebo moji rodičia sú chorí a musím im dávať peniaze aby sme spoločne vôbec ako tak slušne vyžili a mal som na oblečenie a školu
- môj vzhľad: som krpatý trpaslík, meriam sotva 170cm keď sa narovnám, preto ma väčšina žien prehliada, lebo na slovvensku je dosť vysoká priemerná výška a 90% chlapov je odomňa vyššých
- moja povaha: som introvert, som hablivý a nerád sa zoznamujem s neznámymi ľuďmi len tak, ale musím mať na to dôvod a nemám rád povrchné vzťahy ale bavím sa len s ľuďmi, s ktorými si mám čo povedať a mám spoločné záujmy takže okruh mojich známych je veľmi úzky
- môj sociálny život: nemám žiadne koníčky a hobby kde by som stretával nových ľudí, nemám žiadnu mimoškolskú/mimopracovnú aktivitu, ktorá by disponovala sociálnym kontaktom so skupinou ľudí... len pár krát som bol na káve s kamártmi zo školy, a to súvisí práve s mojou skurvenou finačnou situáiciou, pretože si nemôžem dovliť nič platiť, nemôžem si dovoliť rozhadzovať peniaze na kávu alebo na fitko alebo na nejaké iné aktivity....

Za hlavné dôvody považujem môj vzhľad a moju povahu.

Pretože väčšina žien nechce malého chlapa, to je to isté ako keď chlap nechce tlstú ženu, akurát že tlstá žena môže schudnúť ale ja nemôžem vyrásť o 10 cm :(

Ďalej si myslím že to bude mojou povahou, ja som taký tichý a nerád trepem hlúposti a skôr sa rád bavím na hlboké témy na zamyslenie a nie o povrchných blbostiach ako sú výsledky futbalových zápasov a kto s kým spal ako sa väščina ľudí zvykne baviť, mňa proste tieto sprostosti nezaujímajú... nikdy som nesledoval hokej, nikdy som nemal záujmy ako väčšina ľudí a preto sa so mnou ani nikto nebaví lebo sa nemám o čom baviť... proste nemám typické ovečkovské záujmy, nie som "normie".

Preto som stále single ale myslím si, že lepšie je byť sám a byť sám sebou než sa pretvarovať a tváriť sa že ma zaujímajú nejaké veci, ktoré ma nezaujímajú len preto aby som sa s niekým dal do reči.

Odpadávam od noriem spoločnosti, nie som "normie" ako som už písal. Aj čo sa týka peňazí, tak nechodím na výlety, na dovolenky , na diskotéky a podobne. Preto som stále sám lebo väčšina ľudí má tieto "normálne" aktivity a čudáci ako ja si takými povrchnými ľuďmi nemá čo povedať....

simiona

Ja som poznala minimálne 3 nízkych chlapov, 167, 160, 153 cm a ženy po nich leteli ako osy za medom, že aký je zlatý, aký je rozkošný. Ale tí chlapi boli zábavní a nad vecou.

Meridian

Po prvé veď si si odpovedal sám Každá z vlastností,ktoré máš je antisexi.Keď ma niekto jednu vykompenzuje to druhou ,ale ty máš všetky!Čítal som nižšie všetky príspevky vo všetkých je pravda a ty to vieš .Predstav si človeka ktorý príde do banky a chce úver.
Má nízky plat
Pracovať sa mu nechce
Platobná disciplína zlá
nemá čo založiť
Je vo výpovednej lehote
Potom predstúpi pred riaditeľa banky vymenuje všetky nedostatky a opýta sa hoho či preto mu nechcú dať úver.

cocotar

Na to aby bol muž dlhodobo resp. celý život sám postačujú tieto vlastnosti - tichý a hanblivý introvert s nízkym sebavedomím.
Kľudne k tomu mohol prísť nevhodnou autoritárskou "výchovou".
Môže mať 180cm, môže chodiť do posilky, môže mať peniaze, pokiaľ je taký, je bez šance ... Preto treba vyjsť zo svojej ulity a popracovať na sebavedomí, dá sa to postupnými krokmi, trvá to dlho.

0v3cka

A ako hovorili tak je dolezite ako sa k tomu postavis. Ked sa budes tvarit ako chudak a budes rozpravat ako nemas peniaze tak je jasne ze ta ziadna nebude riesit. Ja by som o tom vobec nezacinal a ak sa situaci a vyvrby ze pride na peniaze alebo bude spolocensky tlak aby si nejaku tu kacerovku obetoval. Tak kludne povedz ze si socka a nemas moc penazi, jednym dychom dodaj nieco pozitivne alebo ftipne. Napr no tak ja zase niesom ziadny Rockefeller, ale zase mam velkeho vtaka.
alebo nieco co sa hodi do tvojho stylu.
IMHO zeny su ovela viac nachylne na neverbalne signaly. Ked sa tvaris ako chudak ze nemas peniaze tak ta beru ako chudaka. Ked si z toho robis prdel tak to beru ze si ftipny aj ked mozes v podstate verbalne povedat to iste.

0v3cka

ako uz ini vraveli. Nepozorujem v okoli ze by menej zarabajuci mali menej vztahov ako ti viac zarabajuci. Mozno neoslnis silikonovu blondynu ale inak mas asi rovnake sance.

Patrik55

Tvoje problemi vyriesi len jedno . A to vztah . V nom sa tvoje sebavedomie nenormalne zvysi najdes si aktivity na ktore netreba minat peniaze atd . Dolezite je si najst podobnu partnerku a urcite ich je na tvojej VŠ dost a nemusia byt hned skarede . Vela vysokoskolakov funguje take ze nechodi po dislotekach a kavickach neboj sa niesi sam v takej situacii vela zien sa venuje studiu a nicomu inemu skus sa zamerat na take proste musis sa zoznamit s twbou podobnym dievcatom a ono to pojde . Ja som tiez byval tqky tutmak az som sa raz zoznamil so zenou boli sme spolu a pri nej som ozaj akoby dospel dostal sebavedomie a aj ked nam to spolu nevyslo od vtedy som iny clovek .