Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo som stále sám

Príspevok v téme: Prečo som stále sám
zakladateltemy

Mám otázku na chlapcov, ktorí majú viac ako 20 rokov a stále nikdy nemali ženu že prečo si myslíte že to tak je. Ja mám 23 a nikdy som nemal ženu a myslím si, že dôvody prečo ma žiadna nikdy nechcela ako sexuálneho partnera sú tieto:

- chudoba: pochádzam z chudobnej rodiny, nemám žiadne peniaze, musím každé euro veľmi dobre zvážiť
- škola: súvisí to s tou chudobou, som študent vš a z brigád si veľa nezarobím, všetko ide aj tak rodinný rozpočet, lebo moji rodičia sú chorí a musím im dávať peniaze aby sme spoločne vôbec ako tak slušne vyžili a mal som na oblečenie a školu
- môj vzhľad: som krpatý trpaslík, meriam sotva 170cm keď sa narovnám, preto ma väčšina žien prehliada, lebo na slovvensku je dosť vysoká priemerná výška a 90% chlapov je odomňa vyššých
- moja povaha: som introvert, som hablivý a nerád sa zoznamujem s neznámymi ľuďmi len tak, ale musím mať na to dôvod a nemám rád povrchné vzťahy ale bavím sa len s ľuďmi, s ktorými si mám čo povedať a mám spoločné záujmy takže okruh mojich známych je veľmi úzky
- môj sociálny život: nemám žiadne koníčky a hobby kde by som stretával nových ľudí, nemám žiadnu mimoškolskú/mimopracovnú aktivitu, ktorá by disponovala sociálnym kontaktom so skupinou ľudí... len pár krát som bol na káve s kamártmi zo školy, a to súvisí práve s mojou skurvenou finačnou situáiciou, pretože si nemôžem dovliť nič platiť, nemôžem si dovoliť rozhadzovať peniaze na kávu alebo na fitko alebo na nejaké iné aktivity....

Za hlavné dôvody považujem môj vzhľad a moju povahu.

Pretože väčšina žien nechce malého chlapa, to je to isté ako keď chlap nechce tlstú ženu, akurát že tlstá žena môže schudnúť ale ja nemôžem vyrásť o 10 cm :(

Ďalej si myslím že to bude mojou povahou, ja som taký tichý a nerád trepem hlúposti a skôr sa rád bavím na hlboké témy na zamyslenie a nie o povrchných blbostiach ako sú výsledky futbalových zápasov a kto s kým spal ako sa väščina ľudí zvykne baviť, mňa proste tieto sprostosti nezaujímajú... nikdy som nesledoval hokej, nikdy som nemal záujmy ako väčšina ľudí a preto sa so mnou ani nikto nebaví lebo sa nemám o čom baviť... proste nemám typické ovečkovské záujmy, nie som "normie".

Preto som stále single ale myslím si, že lepšie je byť sám a byť sám sebou než sa pretvarovať a tváriť sa že ma zaujímajú nejaké veci, ktoré ma nezaujímajú len preto aby som sa s niekým dal do reči.

Odpadávam od noriem spoločnosti, nie som "normie" ako som už písal. Aj čo sa týka peňazí, tak nechodím na výlety, na dovolenky , na diskotéky a podobne. Preto som stále sám lebo väčšina ľudí má tieto "normálne" aktivity a čudáci ako ja si takými povrchnými ľuďmi nemá čo povedať....

StastnaSama

A preco kazdy chce vztah ? To nikomu okrem mna nie je samemu dobre ? Citit sa slobodne a nemysliet na to ci vas ten druhy podvadza alebo sa pretvaruje alebo neviem čo. Mala som aj fajn vztahy ale nič mi nedali. Nedali mi to úplne štastie ..

Treskazmesta

No lebo si trpak, co sa lutuje. Ved by zenu z teba drblo to pocuvat stale, ako male decko, ktore reve, ze nema to a hento. Ved bud chlap preboha.

Kontr0lor

Pozri sa takto: Ja mám kopec koníčkov a nie že hranie pc hier ale také kde vlastne každý deň vieš spoznať kopec nových ľudí.

A aj tak mám 23 a nikoho som nemal. Naposledy o mňa mala baba záujem keď som mal 13 - 14 a to som odmietol lebo som sa hanbil. Odvtedy nič. Možno som prepásol jedinú možnosť keď ma niekto chcel. :D Potom sa mi ta baba aj smiala asi v 19 +- že som ju vtedy nechcel už mám smolu :D

Ale treba sa naučiť byť nad vecou, nikto ťa nebude chcieť tak isto ale bude ti to jedno. Ale nikdy sa nesmieš vzdať a nič neprijať ako to je. Moc sa neničiť tým čo nie je ale zároveň bojovať a už môže byť len lepší výsledok, a ak nie nič sa nedeje. Bez akcie nie je reakcia.

Ale čo by som prvé zlepšil je sebavedomie. Lebo vlastne to je tvoj základ na čom staviaš všetko ostatné. Ja keď mám deň keď mám vyššie sebavedomie tak aj v práci všetko zvládam a keď naopak tak len sedím v kúte.
Na peniaze sa vykašli, zarábaj len pre seba a investuj do zážitkov a veľa cestuj.

Už len to že si na VŠ je viac odo mňa, ja som sa posral a skončil maturitou.

Kašli aj na výšku to je najväčšia blbosť, môj kamoš mal cez 150 a vkuse nejaká baba, vysoké - nižšie, krásne sexy baby mal. A to preto že mal zdravé SEBAVEDOMIE - bol strašne nad vecou - VŽDY. Všetky na neho šli a na mňa nikto :D

A to že si hanblivý neznamená že si introvert :D To je len tvoje psychické rozpoloženie.

A pre boha si nájdi koníčky, vlastne čokoľvek čo ťa bude baviť, ale nie nejaké samotárske blbosti ako hranie hier doma, to sa len zakonzervuješ doma a bude už rovno po tebe ;)

NeznamyTHM1986

Ja napr. mám 31 a tiež som ešte nemal nikoho (bohužiaľ ani tzv. friendzonu sa mi nepodarilo nadviazať). A neviem či mám šancu - pre zdravotné problémy fungujem na kombinácii birgádky + čiastočný invalidný, čo by napr. na taký samostatný život rozhodne nestačilo.
BTW: Ak my chcete niekto radiť všeobecne (typu šecko sa da vyriešiť, stači inač myslieť) tak choďte s tym do p.... (Keď radiť tak k veci, nie nič nehovoriace rady. Na tie som začal byť alegrický)

onegin

všetko je to v tvojej hlave..hlavne sa prestaň porovnávať a opusť svoju komfortnú zonu.no niekedy je lepšie byť sam.máš aspoň pokoj a nemusíš riešit kopec márnosti.

Pilcuk

Ako by som tému zakladal ja, opis tiež sedí, až na ten vek. Ženy idú za princami už od skorej puberty, resp. detstva. Už rozprávky malým dievčatám vštepujú do hláv, že každá žena si zaslúži princa.

A blbosti typu: je to tvojou povahou alebo negatívnym myslením sú len s časti pravdivé až nepravdivé. Stačí sa pozrieť naookolo, ako ženy/dievčatá pristupujú k tým "dobrým" mužom (opak teba, mňa...) a to aj tým pasívnym, hanblivejším. Usmievajú sa na nich (samozrejme, nehovorím o všetkých), nepriamo ich oslovujú, pozorujú atd, väčšinou kladne reagujú na ich oslovenie. Na nás chudobných, škaredých len zazerajú, ukazujú na nás v tlupách prstom a posmievajú sa nám, niektoré sa robia, že nás ani nevidia (zblízka) a vzťah je pre nás utopia. Celý svet je nespravodlivý a nepociťujú to ani tak ženy, ako je to prezentované, ale my muži...

hadvao

ahoj tak chvilku pockaj, kym dokocis skolu, ved v zivote sa vsetko meni, mozes po skole zacat pracovat a budes na tom financne uz o cosi lepsie. To ze nezapadas do noriem spolocnosti, je ok. Je nas takych viac, ja napriklad tiez neviem o com sa s ludmi bavit, lebo tie hlupe tliachaniny ma absolutne nezaujimaju. poznam fakt skutocne malo ludi ktori riesia uplne ine veci. ja som mala niekolko vztahov, zarabam, ale aj tak mi je najlepsie ked som sama a to niesom ziadne skarede kacatko. medzi ludi vonku ma chodit nebavi

Goblin

Cocotar: ty kss ako keby si ma opisal, a takisto umna bola extra autoritativna vychova bez kompromisov, to sebavedomie je asi najvacsi problem, chce to velku zmenu