Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Boli ste niekedy niekoľko dní za sebou len doma?

Medea7

Ja v polohe lezmo hladam zmysel zivota ale vsetko mi pripada take nudne. Mne ked nedava cinnost zmysel tak sa nudim.

PearllMoom

Jasne. Tri tyzdne po operacii hlasiviek som nevysla z domu. Jednak som nemohla nic hovorit a ani sa zadychat, takze som bola doma a venovala sa vsetkemu moznemu, co nebolo fyzicky narocne. Citanie, maraton filmov, ucenie angliny, meditacie atd atd

ped

Niektorí ľudia sa boja hmyzu a kliešťov, ale podľa mňa je veľmi dobrým repelentom aj vnútorné nastavenie, ktoré oni dokážu vycítiť - ťažká ignorácia. Mňa ani komár neuštípne. Oni majú senzory a v sekunde o človeku vedia všetko.

simusaaaaas

Mala som take stavy..ze som bola da sa povedat vkuse doma..sice som šla nakupit, ale hned domov..a čo som robila ?? Pozerala som telku, videa na youtube počuvala hudbu, malovala maľovanky, upratovala dom, varila, piekla, starala sa o mačky, prala, zahradka....jednoducho dievka na všechno :) :) a čakala som kedy pride niekto domov aby som mala konečne spoločnosť. Vytvorila som si vlastny svet v ktorom som robila užitočne veci aj tie ktore som sama chcela..
Inak ked si na to človek zvykne, myslim na tu izolaciu..je potom tažke zmenit to..aspon u mna to tak bolo..na jednej strane som bola happy, lebo som ukončila strednu , pracu som hned nemsla tak som sa snažila byt užitočna aspon doma..no vela veci tak uteka..kamatari, zažitky...

poradim38

Preco by clovek dobrovolne ostaval doma, ked je vonku tieto dni velmi pekne, teplucko.... ako samozrejme ze clovek musi chodit do prace, cize jasne ze radsej byt doma ako v praci, ale mna moja praca velmi bavi, cize tam chodim radsej ako domov :)))) a nie neviem si dobrovolne predstavit byt cele dni len doma a nikam si nevyrazit..... co je to s vami??? Ste stari ludia? Ze iba sedite doma ??? Alebo upiri???

ped

Už keď sa takto človek rozhodne sedieť dva, tri dni doma, tak si to všetko treba dobre premyslieť a áno, dať sa na to! Treba si sadnúť, nasadiť si slúchadlá a vypočuť si všetkých 9 albumov od L.Z., minimálne 3krát po sebe. Práve som to dal a dopočúval. Mama! Mama! Volja. majte s