Biele zuby

Príspevok v téme: Biele zuby
BielyZub

Ahojte, mate niekto skusenosti s nejakymi metodami na vybielenie zubov, alebo ine alternativy? Mam od prirody sivohnede zuby, alebo ako to popisat. Uz moje mliecne mali takuto farbu. Moja zubarka mi to neodporuca, teda to bielenie, ze to v mojom pripade nema nijaky extra zmysel, kedze mam od prirody nepeknu farbu skloviny. Mate najeke skusenosti s tymto a kolko vas to vyslo. :) Dakujem vopred za rady.

SimonkaK

Este som videla aj nejake fazety na zuby, ktore sa prilepia. Do bielenia ist velmi nechcem, asi to pre mna fakt nema zmysel, na niektorych miestach mam az priesvitnu sklovinu. Takze toto mi asi nepomoze. :)

SimonkaK

Prave preto, ze mi moja zubarka nedoporucuje bielenie, lebo to bude mat efekt len o 3 odtiene cca, tak hladam nejake ine alternativy. Videla som na youtube videa, kde na zuby davaju nejaku hmotu bielu, ktora vyzera ako zuby a podobne bludy. :D Ale neviem si predstavit kolko to moze stat, skusenosti by mi pomohli. :)

philips

Na tvojom mieste by som sa riadil radami zubného lekára, ak chceš aj iný názor, tak skús inú zubnú ambulanciu, odkiaľ si?
Každopádne, výrazne nedoporučujem domáce bielenia zubov, je tam riziko poškodenia skloviny.