Problem s psychikou na strednej skole

Príspevok v téme: Problem s psychikou na strednej skole
simi5678

Dobry den, toto velmi stručne vysvetlim. Bohuzial mi na strednej diagnostikovali dost tazke ochorenie a odvtedy ide vsetko dole vodou.. nehovorim o rakovine a pod., ale to neznamena ze to nie je tiez vazne .. kopa doktorov , kopa chorôb , nevoľnosti.. dospelo to k extremne vela vymeskanym hodinám , nenávisti a nepochopenia zo strany ucitelov hoc vedia co sa deje. Psychicky som uz totalne v prdeli.. Chybam aj 3 tyzdne pridem a hned same komentáre a testy a skúšania proste toho je namna moc.. Rozmýšľala som nad individuálnym študijným plánom ale mam seriozne strach , ze ma kvoli tomu nezoberú na vysoku .. ked tam vobec pojdem , absolutne netusim uz co so životom , vsetko sa mi pred ocami rúca . po panickom záchvate priamo u lekara som dostala papier ku psychologovi no bohuzial to bude mozne najskor o dva mesiace a neviem , ci to dovtedy zvladnem .. Ak ste to dočítali az sem, mate moj obdiv

whtvr

Fuuha no ak je to vazne take ako vravis ( a to ti verim ze hej, stretol som sa sam s takym pristupom na skole ) urcite by som s tym nieco robil. Ak nechces individualne skus aj prestupit, no podla mna by pre teba bolo vhodnejsie to individualne. Predpokladam, ze ta ta choroba dost obmedzuje v tom byt kazdy den skole a uz ked tam si asi sa ani necitis najlepsie, tak odpoved uz mas.

poradim38

Tak ak mas taketo zdravotne problemy, staci ak donesies potvrdenie od lekara a poziadas o individualne zo zdravotnych dovodov.... neviem co este treba dolozit vsetko , ale riesi sa to u riaditela, pokial viem...... kamaratka to dcere vybavovala nakolko mala tiez psychicke problemy ale to jej psycholog navrhol...... takze skus..... ale ak mas takto vaznu chorobu, urcite by som to nepodcenovala

Anonym_93436

simi5678 - Mrzi ma to a sucitim s tebou. Skus si to holt poriešiť na individualne študium alebo nejak tu školu stopnuť. Hlavne ber ohlad na svoj zdravotný stav, bojuj za to a nenechaj sa odbiť. Zdravý človek nepochopí naše choroby. Nie každy sa dokaže vžiť do ineho človeka .. preto nevedia ake to je. Holt, mrzi ma to ale výšku by som ti odporučil momentalne odložiť na druhe miesto, aspoň do doby kým si to zdravie neporiešiš.
Držim palce nech to dobre dopadne.

simi5678

BielyTesak4 vdaka za mile slova .. basically ide o poruchu imunity , ak ma niekdo v okoli nádchu u mna to vie rychlo prerásť do zápalu pľúc preto aj nie je ta každodenná skola vhodná pre mna ale oni to nevidia.. no okrem tiho, ze moje telo nevie bojovať s infekciami je k tomu kopu symptómov aj napriek doživotnej infuznej liečbe . Dufam, ze sa to nejako vyriesi lebo urcite to takto dalej nemoze ist

ped

Ono, človek si myslí, že keď má nejaký problém so psychikou, že to už je pre neho koniec sveta. Ale zober si tak, že niekto zažije stokrát väčšiu psychickú brutalitu a tyraniu a ustojí to, z toho si treba brať príklad. Najprf treba vyhrať sám nad sebou...

Anonym_93436

Pekný deň aj tebe. Mrzí ma že to máš také vo svojom veku .. samo o sebe keď už je človek chorý tak mladý tak je to nanič, ale tak čo spravíme? Musíme to holt len prijať a pracovať s tým.
Sú už takí no, nechápu to a ani nepochopia. Skús si pozisťovať ako to je s tým individuálnym štúdiom atď. Aj cez to že to už človeka nebaví chodiť stále po doktoroch, tak aj tak si radšej porieš zdravie ako školu .. Pretože ak raz prídeš o zdravie ťažko ho už vrátiť späť .. so školou už sa človek nejak vie vynaliezť. Zaujímalo by ma avšak aké zdravotné problémy ti zistili ...
Prajem ti hodne šťastia a sily aby si to nejak zvládla.