Ako to fakt sa mám začať správať ako zmrd aby som si našiel frajerku čo sme kde už ma táto doba fakt štve ženy letia iba na dementov alebo na bohatých chlapov ked vidím tých chlapcov co majú frajerku a vobec si ju nevážia tak mi je z toho zle samozrejme dúfam že sa nájdu aj výnimky a snáď si aj mna už konečne všimne nejaké slušné dievča no bohužiaľ zatiaľ nič iba toľko k tejto téme ďakujem za váš čas a poprípade napíšte co si o tom myslíte vy ostatní
Vzťah
ALE TAK SA ZACINA KAZDY VZTAH TO PROSTE INE NEBUDE :)
Ženy sú vypočítavé špiny na peniaze. Aj tie najväčšie škraty, atrapy chcú len pracháča. A hovorte si čo chcete, mám pravdu, ak nie 100 % tak 99,99 % určite.
Vacsinou byva chyba uz hned pri vybere partnera len to clovek prv nevidi je zaslepeny zamilovanostou. V mojom pripade prv chlap co ma chcel vlastnit a byt so mnou 24/7 a teraz taky co je opak a berie ma za samozrejmost a travi so mnou minimum casu lebo len pracuje alebo je s kamosmi. Niekedy je asi lepsie byt sam a venovat sa sebe a akykolvek vztah neriesit kedze vacsinou vydrzi kym trva zamilovanost
Súhlasím, ľudia sú rôzni, a tie dôvody na rozchod niekedy zvláštne alebo nepravdivé. Môže byť človek bohatý, vzdelany, múdry, krásny inteligentny. No raz keď tam nieje nejaká tá chémia alebo ako to nazvať, súhra duší, tak to jednoducho nefunguje. Alebo aj istý čas funguje a časom prestane, ľudia sa menia, menia svoje názory priority hodnoty v živote. Niekto je s niekým rok dva tri a zistí že už su úplne obaja niekde inde a každý chcem ísť inou cestou. Myslím že v živote každý človek ktorého spoznáme alebo s ním strávime istý čas, tak nám niečo dá, odovzdá, naučíme sa niečo buď od neho, alebo celkovo vztahu. Ja napríklad si myslím že je málo partnerských vzťahov čo vydržia celý život. Neskatulkuj ľudí ženy mužov, a nebuď tak nasrany :D zameraj sa na seba a nie na to že ti nejaká žena v živote chýba. Snaz sa byť najlepšou verziou samého seba, mier, spokojnosť a takú ženu si do života pritiahnes. Aj keď musíš sa zmieriť s tým že to nepotrvá večne. Takto to v živote chodí.
Ja sa ti k tomu teda vyjadrím z mojej skúsenosti. Mal som frajerku 3 roky peňazí som mal vždy dosť aj mám, dlho cvičím vyzerám celkom k svetu. Pod pojmom čo znamená že mám peniaze čosi ako hovoríš že "bohatý" že mam bmw blabla. Vieš ako to dopadlo? Rozchod. A dôvod? Nikdy som nepil nefajčil a vždy len makal alebo sa venoval rodine/frajerke. Rozišla sa so mnou lebo že vraj chce niekoho s kým by si mohla sadnúť s kamarátmi a ožrať sa. Už je to pár rokov čo nemam frajerku a to sa môžem snažiť ako chcem vždy to dopadne zle. Čiže ľudia netrepte že idú len na bohatých a pekných.