Ako to fakt sa mám začať správať ako zmrd aby som si našiel frajerku čo sme kde už ma táto doba fakt štve ženy letia iba na dementov alebo na bohatých chlapov ked vidím tých chlapcov co majú frajerku a vobec si ju nevážia tak mi je z toho zle samozrejme dúfam že sa nájdu aj výnimky a snáď si aj mna už konečne všimne nejaké slušné dievča no bohužiaľ zatiaľ nič iba toľko k tejto téme ďakujem za váš čas a poprípade napíšte co si o tom myslíte vy ostatní
Vzťah
Tuna plati pravidlo ze si to na co myslis. Vsetky zeny nie su zle. Ked myslis stale negativne tak si aj take pritiahnes...proste zabudni na zle dievcata a troska poidealizuj aku by si chcel (predpokladam ze dobru)...treba zmenit uhol pohladu. Ak ho nezmenis tak sa fakt nedockas ani do 60tky. Takze nenegativizuj a zacni od seba. Pisem z vlastnej skusenosti. Aj ked som sa sklamal par krat v zenach, tak som zmenil uhol pohladu a dnes mam priatelku po akej som tuzil. Nie je to nemozne :)
Lifeisshort,
super si to povedal :-) aj ked smutne..treba verit ze nejaky vztah moze vydrzat nastalo..
Hlavne ze v jednei teme si babe radil aby si uzivala a nalepila sa na nejakeho prachateho
Stačí sa pozrieť všade naookolo, a čo ženská, to zlatokopka a čím mladšia, tým horšie. Nie sú to len výmysly a kecy osamelého muža, ale fakt, mám totiž v poriadku sluch a neraz v rozhovoroch ženských chtiac-nechtiac zachytim aj to, čo netúžim počuť ani náhodou...
Caute, mam kolegynu, ktora je povrchna, materialne zalozena, spava s top manazmentom u nas vo firme, vsetko jej platia, uplne priemerne vyzera, hrozna zenska a neuverite mi ale aj velmi vela normalnych chlapov z inych oddeleni ma o nu zaujem. (samozrejme nevedia s kym kazdym spava). Normalni chlapci, ktori by mohli mat zenu s uplne inou povahou. Tak mi prosim nevravte, ze vsetky zeny idu po prachoch, ked vy take vyhladavate o take prejavujete zaujem!!!! Chlapi su v tomto este viac naivni a nevedia totalne odhadnut zenu, cele roky sa nechavaju vyuzivat a potom sa cuduju, ze ich "zrazu" opusti. To nebolo zrazu, cely cas to k tomu smerovalo, idioti! Mne to bolo jasne uz od zaciaku aka je, staci uplne par rozhovorov a vidno ako ma v hlave usporiadane hodnoty. Normalne dievcata, ktore by stali o lasku a normalny vztah si nevsimate totalne a to su aj pekne. Tak sa necudujte, ze vam takto troskotaju vztahy. Niekedy sa staci zamysliet a sustredit sa len na nieco ine ako kundicku a mozno si aj skor vsimnete ake povrchne vztahy mate- svojou vinou!
Platí to najmä pre dnešné ženy. U rovesničiek mojej matky to bolo tak 70-80%, teraz 99,99 až 100 %.
Pilcuk - zeny su spiny ? Takze aj tvoja mama je ? A nehovor ze nie, myslel si to na vsetky. No pekne :D majte aj ostatni takyto nazor a nezazijete prvu pusu ani v 60tich rokoch :D
ak sa spravas ako henten tak sa
www.zdravie.sk
necudujem ze ako chlap si ziadnu nezbalil
A mozno mas problem vo vyzore ono musis aj nejako vyzerat, vies starat sa o seba ale zas neprehanat to..
Ahoj,
ja som si našla slušňáka na zoznamke, nemenovanej, pretože dovtedy som nikoho normálneho nespoznala, všetci boli zlí, alkoholici, diskotekári, kurviči atd... A nie všetkým ženám sa páčia zmrdi.
Skús nejakú zoznamku, napíš tam niečo o sebe a možno tá pravá sa ozve. Ja som si u založila už ln z toho dôvodu, že prihovárať sa neskutočne hanbím, tak najprv to začalo internetom a potom prišlo rande, a teraz sme spolu šťastní už 2 roky :) ..
Veľa šťastia prajem
Adam a co robis preto aby si ta nejaka vsimla???
Co tak zacat konverzovat? Casom ju nirkam pozvat...byt vtipny, vynaliezavy...
Co preto robis ?
Cakas ze ti nejaka sadne do narucia a tu sa len stazujes?
Pomoz si clovece aj Boh ti pomoze..