Skinoren - pomáha?

Príspevok v téme: Skinoren - pomáha?
alienist

Ahoj, používam skinoren asi mesiac (dostala som ho na predpis od kožnej) predtým som používala duac gel a mala som krásnu pleť s minimom vyrážok. Teraz ma pri nanášaní krém štípe, som neskutočne vyhádzaná a krém im nedovolí zahojiť sa (hoja sa nadpriemerne dlho) a pleť mám veľmi veľmi mastnú. Má s tým ešte niekto takéto skúsenosti, alebo som jediná?

simusaaaaas

Mne skinoren pomahal najviac zo všetkeho. Pleť som mala ako babika..ALE ano je dosť dráždivy, hlavne na začiatku ked pleť ešte nieje zvyknuta na taku chemiu..tiež ma plet štipala a bola červena, časom to uplne prešlo a pocitovala som len mierne svrbenie a take akoby nepohodlie na pleti.
Takže začni ho použivat v tenkej vrstve a zo začiatku len lokalne, teda tam kde sa ti robi najviac vyrazok. Potom postupne na celu tvar. Pozor na pery a oblast oči. Ja som ho v letných mesiacoch použivala len v noci a počas dna krem Pore refiner Bioderma. Nezabudni na výživu a hydratáciu. Kludne ho jednú noc v tyždni nahraď nejakým olejom alebo prirodnym hydratačnym kremom. Verim že ti to pomôže. :)