Ahoj, používam skinoren asi mesiac (dostala som ho na predpis od kožnej) predtým som používala duac gel a mala som krásnu pleť s minimom vyrážok. Teraz ma pri nanášaní krém štípe, som neskutočne vyhádzaná a krém im nedovolí zahojiť sa (hoja sa nadpriemerne dlho) a pleť mám veľmi veľmi mastnú. Má s tým ešte niekto takéto skúsenosti, alebo som jediná?
Skinoren - pomáha?
Mne skinoren pomahal najviac zo všetkeho. Pleť som mala ako babika..ALE ano je dosť dráždivy, hlavne na začiatku ked pleť ešte nieje zvyknuta na taku chemiu..tiež ma plet štipala a bola červena, časom to uplne prešlo a pocitovala som len mierne svrbenie a take akoby nepohodlie na pleti.
Takže začni ho použivat v tenkej vrstve a zo začiatku len lokalne, teda tam kde sa ti robi najviac vyrazok. Potom postupne na celu tvar. Pozor na pery a oblast oči. Ja som ho v letných mesiacoch použivala len v noci a počas dna krem Pore refiner Bioderma. Nezabudni na výživu a hydratáciu. Kludne ho jednú noc v tyždni nahraď nejakým olejom alebo prirodnym hydratačnym kremom. Verim že ti to pomôže. :)