Dobry den dnes mi prave oznamila, triedna ucitelka ze budem mat pokarhanie, moji spoluziaci isli na vylet na chatu no ja som nesiel a isiel som na druhy vylet s rodicmi boli to tri dni. Ked som isiel do skoly mi to oznamila aj mojim trom spoluziakom,neviem co mam teraz vlastne urobit mam sa nejako obranit neviem vôbec . Ci moze daz aj za vymeskane hodiny pokarhanie. A pokarhanie nechcem pretoze by to bolo prve za mojich devat rokov.
Mali by mi dat este pred koncom skolskeho roku papierik aspon si myslim aby som bol aspon stym oboznameny, alebo predvolat rodica.
Prosim poradit
pokarhanie riaditelom skoly
Ja som dostala pokarhanie minuly rok za dva neospravedlnene dni. Inak bolo vsetko fajn. Den po vysvedcku prisiel rodicom list ktory museli podpisat.
Nikto nikdy nevedel kde som bola tie 2 dni a prečo som nebola v škole. Jednak by mi neuverili a keby áno, tak by ma lutovali a to ja neznásam.
Rodicia sa porozpravaju s pani ucitelkou a vsetko bude v poriadku. Uvedu veci na spravnu mieru, povedia, ze ste boli na rodinnom vylete a ospravedlnia ta z rodinnych dovodov. Vybavene. A ziadna stvorka zo spravania.
...mne chceli dat volakedy dvojku zo s. Stravovali sme sa v skolskej jedalni a raz do mesiaca bolo treba zaplatit sek. Potom som ja ako ziacka musela zaklopat na dvere pani uradnicke a odovzdat jej ten sek. Aj som tam klopavala, ale ona nikdy neotvorila dvere, nikdy tam nebola. Este jeden spoluziak tak dopadol. Nakoniec sme to povedali rodicom a rodicia so vsetkymi zaplatenymi sekmi a s tymi ustrizkami sli za ucitelkou, porozpravali sa o tom a pani ucitelka si vystriehla pani uradnicku, odovzdala jej tie seky a dovi dopo, vybavene. Ziadna dvojka.
Mladenec nedoniesol ospravedlnenie nacas a ucitelka urobila len to, co bolo jej povinnostou a na klasifikacnej vykazala neospravelnene hodiny.
Nie je v skole prvy rok a musi vediet, co je jeho povinnostou.
Podľa toho čo tu píšeš je postup tvojej triednej trochu čudný. Ja som tiež učiteľ a takto nikdy nepostupujem.pokiaľ máš nejaké problémy zo správaním (si drzý k učiteľom a podobne), tak to máš oprávnene. Ale pokiaľ to máš kvôli tým 3 dňom, tak môžeš povedať rodičom nech ti napíšu ospravedlnenku a keď ju nebudeš mať, tak sa vlastne nič nedeje. Lebo je to len papier, ktorý nebude nikoho zaujímať.
Veď píšeš, že si bol 3 dni na inom výlete s rodičmi. Takže v tom nie je problém, rodičia Ti môžu napísať ospravedlnenie na tie tri dni. Nikto ťa na školský výlet nemôže donútiť ísť. Zver sa rodičom. Vaša učiteľka postupuje nejako zvláštne.
Za toto pokarhanie? Hlavne, že užívanie drog a začínať po sexom už na ZŠ je v poriadku.
Pokarhanie ti moze dat, iba ak mas tie hodiny neospravedlnene, ale to asi nemas, kedze 3 dni je predpokladam aspon 18 hodin a to uz by bola 4 zo spravania. Ospravedlnenku do 3 dni ti pise aj tak rodic a za ospravedlnene hodiny sa pokarhanie dat nemoze. Informuj rodicov, nech sa kontaktuju na triednu ucitelku. Na 100% u vas v skole takto skoro nebola porada o klasifikacii, takze vzdy sa to da zrusit, alebo po vysvedceni podat odvolanie na sekretariat skoly, prip. zriadovatelovi....
Aleuprimne?: pokarhanie je len zdrap papiera, ktory sa nikde do uvahy neberie. Kludne ho vyhod.