Zdravim zacnem asi takto mam 19 rokov s priatelkou sme spolu cca. 6 mesiacov zo zaciatku vsetko bolo ok po asi dvoch mesiacov sme sa zacali hadat kvoli hlupostiam z mojej viny ziarlil som no to je asi normalne vo vztahu ked toho druheho milujete potom asi tak po piatich mesiacov jej zakazali rodicia sa so mnou stretavat z dvovodu toho ze chodila domov uplakana kvoli nasim hadkam tak to ukoncila velmi tazko som to zvladal potom tak po dvoch tyzdnov sme sa dali znova do kopy sme spolu do teraz no stretavame sa potajme pomaly von uz ani chodit nemoze priatelka bude ma 18 rokov ma velmi prisnych rodicov vravela mi ze skusala s nimi prehovorit aby jej dovolili sa stretavat no marne hovori mi ze tam nie je ziadna sanca aby nam spolu dovoli pozna velmi dobre svojich rodicov no napriek tomu sme spolu velmi mi na nej zalezi neviem ako uz dalej je toho vela na mna niekedy mam pocit ze vsetko na mna pada aj depky sa objavuju ukoncit to nechcem prilis ju milujem bol by som rad ak by ste mi niejak poradili velmi si to cennim dakujem vam