Čo by ste poradili osobe, ktorá má takýto problém, thx?
Moja staršia sestra sa pred niekoľkými rokmi vydala. Do cudziny, za cudzinca. Najčastejšie sme sa bavili cez FB alebo sme si občas volali. Pravidelne nám posielala fotky zo svojho nového života, po ktorom tak túžila. My sme jej vraveli, čo nové v nás doma.
Momentálne, vlastne pár mesiacov, sa však odmlčala a vlastne nevieme, čo je s ňou. Nedvíha telefóny a keď áno je to iba čau, teraz nemám čas. Aby na FB odpísala na správu je takmer nemožné.
Ale. Pred pár týždňami som stretla známeho na prechádzke v meste. Bol to známy, ktorý poznal nás obe. Povedal mi, že už počul, čo sa stalo že sa moja sestra rozvádza. Ja som bola v šoku, som sa nezmohla na slovo.
A čo teraz? Neviem či je to pravda?
Mam tu otázku na ňu hodiť len čo zdvihne telefón? Mam jej tu otázku napísať na FB? Alebo počkať, že sa sama ozve? Je tak ďaleko. Čo ak sa naozaj rozviedla a teraz tam trpí? Keď trpí prečo sa neozve a nevyžaluje nám, rodine a svojej sestre? Ja viem, že sme sa často hádali že sme sa nevedeli zhodnúť, ale sestra je sestra.
Na druhej strane nechcem robiť zbytočnú paniku. Rodičia o tom ešte zatiaľ nepočuli.