Kedy ma mieni konečne pobozkať?!

Príspevok v téme: Kedy ma mieni konečne pobozkať?!
zena31

Ahojte, chodim s nim cirka 4 mesiace. Zacala som si s nim len preto lebo doliezal a vlastne ja som ani nemala onho zaujem ale kedze iny neprichadzal tak nakoniec slovo dalo slovo a stretavame sa a travime spolu volny cas. Nechcela z urcitych povahovych vlastnosti ktore ako tak prehliadavam ale od toho vztahu neocakavam nic vazne len chvilkove poblaznenie kym pride ten pravy. Nemajte mi to za zle a neurazajte ma prosim. Mam nato svoje dovody. Proste z terajsim partnerom si neviem predstavit celozivotny vztah ktory by ma naplnal.
Ak by ste ho osobne poznali dali by ste mi za pravdu najma zeny.
A prejdem k jadru problemu teda, kedze sa stretavame cirka 4 mesiace a posledne dva dost intenzivne na jeho naliehanie a otravovanie ktoremu vzdy podlahne z lutosti a momentalneho volneho casu ak mam tak su chvile kedy si zelam urcite prejavy naklonnosti a intimnosti ako su bozky a vasnivejsie dotyky. A naposledy to bolo po navsteve kina kedy sme si vysli na prechadzku vecernou ulicou a sadli si na lavicku, pocas rozhovoru nastalo ticho a ja som sa k nemu pritulila kedze mi zacalo byt zima a ako som sa tak na neho tiskla naschval som zacala temu o milencoch a laske a tak a cakala som ze ma zacne bozkavat ale on nic!
A este v ten vecer ked ma bol odprevadit som cakali to iste druhykrat pri rozlucke ale on mi povedal len ahoj a dobru noc sladko spi a odisiel. Tak co to ma byt?!
Ako co to ma byt toto? Styri mesiace s nim lozim kadetade a on nieje schopny ani ma len pobozkat? Hlavne ze mi stale rozprava aka som mila, dobra a blablabla a za styri mesiace chodi ako eunuch!
Ako nemam zaujem o dlhodoby vztah ale zase o nejake rozptylenie nemam problem s nim. Ako k pomilovaniu by aj mohol byt, ako pisem povahovo mi nevyhovuje na muza,chybaju mu urcite vlastnosti ako sa na chlapa patri ale zase telesne by do postele aj mohol byt. Ako fakt sorac ak ma tu budete niektori preto urazat a nadavat mi ale pisem to ako citim lebo potrebujem poradit.
Takze otazka znie? Naco so mnou chodi von a taha ma niekam stale ked za styri mesiace mi nedal ani len pusu na lice.
Beriem ma ako nejaku kamaratku? Nechcem zacat iniciativu ja, chcem ho nechat nech sa sam odvazi pre prvy krok ale takymto tempom sa toho asi nedockam ani do roku 2020. Nechcem na neho vybehnut ja prva s bozkavanim lebo sa bojim ze sa vyplasi a zlakne co robim ze on to tak nemyslel lebo mam strach ze sa v tej chvili neovladnem a vykricim mu nieco do tvare a necham ho tam.
Co by ste ludia robili na mojom mieste? Pytat sa ho nato nechcem ze ako to so mnou mysli lebo mam chut stale v sebe pestovat nadej ze raz to pride ale na druhej strane moja trpezlivost sa zacina blizit ku koncu.
Prestavam mam chut chodim s nim stale von len ako osoba s ktorou travi volny cas a nic viac. Chcem intimnosti!
Dakujem

Dua48

Mne tak napadlo ze mozno este nemal vztah resp. vobec nejaku babu tak mozno preto je tak nesmely. Ale ak mal tak urcite sa l tomu neodhodlal kvoli tvojmu spravaniu. Ja ta chapem a neodcudzujem ta zato ze si s nim chces len uzit je to normalne. Ale ak on chce nieco viac a fakt mu na tebe zalezi a vidi ze ty si z neho robis len taku zabavku tak nema chut ta ani pobozkat no zaroven ani stratit ked sa tolko snazil. Sice ked sa nad tym zamyslim 4 mesiace to takto tahat je celkom dost. Ja by som ti poradila skusit to co ti radi Bozk cize nejakym sposobom sa ho dotykat, objat, chytit za ruku a pod. Proste musis mu dat najavo aj ty ze ho chces inak to asi nebude mat zmysel a radsej to ukonci cim skor.

Bozk

Ja som opatrnejší keď ide o ženu na ktorej mi veľmi záleží.. vtedy s tým neponáhľam aby som nič nepokazil. Bozky a intímnosti začnú vtedy keď viem ako na tom obaja sme..ak by ona chcela ulet a ja vzťah alebo opačne, tak k niečomu takému nedôjde. Nebudem sa hrať s citmi druhej osoby alebo s mojimi citmi. Možno to on má podobne ako ja.
Myslím že by si sa o tom mala s ním porozprávať. A ak sa stretávate raz za pár týždnov tak 4 mesiace sú dlho ale ešte to viem pochopiť. Ak chceš bozk daj mu najavo že ho chceš, dotýkaj sa ho drž ho za ruku objimaj a príde to

chore

Inaugurant,,,čítaš po sebe?...zakladateľka to nemyslí zle... keď u teba je v pohode niekoho vyuzit, použiť a zahodiť tak si rovnaký chudák ako ona. Lebo podľa mňa je iné mať nezáväzný vzťah po dohode, ako toto...ani nevieš o čom tocîš...

lucylucy

chore - má pravdu .. podľa mňa ten chalan sám vie, že si úbožiačka, že sa iba zahrávaš s jeho citmi a pravdepodobne sa nechce moc zmotať, tak ti nedá ani pusu .. pokiaľ s ním chceš iba spávať, povedz mu to narovinu, nechovaj sa ako 14-ročné decko .. neprajem nikomu nič zlé, ale tebe by som dopriala, aby prišiel ten tvoj ,,pravý” a urobil ti to isté .. každopádne radšej chlapa, čo vie, že bozk/sex nie je len tak a pobozká ma až keď si bude istý, že je to niečo vážne, ako cicmať sa hneď po prvom dni .. on asi poznal hodnotu týchto vecí, len ty si typická ťava dnešnej doby a nevážiš si nič, ani to, že ťa má niekto rád!! .. venuje ti tvoj čas a ty robíš toto?? .. ako .. kam tento svet speje .. a vy ostatní .. ešte ju v tej hlúposti aj podporujte, lebo raniť niekoho city je úplne normálne, však?? .. potom tie rádoby vzťahy aj tak vyzerajú ..

Inaugurant

Pre chore !A ty čo riešiš? Čo hneď robíš závery a súdy?Z môjho pohladu ked si s ním užije pár krát a neskor kazdy môže ísť svojou cestou .Čo akože keď sa zaneho nemieni vydať tak sa nema na neho ani pozriet ?To ako si praješ aby sa niekomu niečo vrátilo je možno horšie ako samotný zámer zakladateľky,lebo ona to nemyslí zle!Určite si chlap a neúspešný a preto sú všetky ženy zlé a všetkým sa vráti aj keď nieje čo tak sa utešujú slabosi.

chore

Chudák chlap, snáď zistil že si hnusne vychcaná pitcha ale má ťa moc rád na to aby ťa poslal do prdele. Inak presne toto isté som zažila s chlapom-to čo ty teraz, robil on. A vôbec z takýchto ľudí mi je zle.
snáď sa ti to v živote vráti keď to ani čakať nebudeš keď sa zahravaš...

Pilcuk

A ty ho pobozkať prvá nemôžeš ? Ubudne z teba, ak spravíš druhý krok ty ? Silná emancipovaná žena 21. storočia...

Hmmmmmm

Nie je gay? Neviem ale co ja mam skusenost tak chlapi s tym vacsinou problem nemaju, prave naopak uz pri prvom stretnuti by chceli nieco viac.