Ahojte, chodim s nim cirka 4 mesiace. Zacala som si s nim len preto lebo doliezal a vlastne ja som ani nemala onho zaujem ale kedze iny neprichadzal tak nakoniec slovo dalo slovo a stretavame sa a travime spolu volny cas. Nechcela z urcitych povahovych vlastnosti ktore ako tak prehliadavam ale od toho vztahu neocakavam nic vazne len chvilkove poblaznenie kym pride ten pravy. Nemajte mi to za zle a neurazajte ma prosim. Mam nato svoje dovody. Proste z terajsim partnerom si neviem predstavit celozivotny vztah ktory by ma naplnal.
Ak by ste ho osobne poznali dali by ste mi za pravdu najma zeny.
A prejdem k jadru problemu teda, kedze sa stretavame cirka 4 mesiace a posledne dva dost intenzivne na jeho naliehanie a otravovanie ktoremu vzdy podlahne z lutosti a momentalneho volneho casu ak mam tak su chvile kedy si zelam urcite prejavy naklonnosti a intimnosti ako su bozky a vasnivejsie dotyky. A naposledy to bolo po navsteve kina kedy sme si vysli na prechadzku vecernou ulicou a sadli si na lavicku, pocas rozhovoru nastalo ticho a ja som sa k nemu pritulila kedze mi zacalo byt zima a ako som sa tak na neho tiskla naschval som zacala temu o milencoch a laske a tak a cakala som ze ma zacne bozkavat ale on nic!
A este v ten vecer ked ma bol odprevadit som cakali to iste druhykrat pri rozlucke ale on mi povedal len ahoj a dobru noc sladko spi a odisiel. Tak co to ma byt?!
Ako co to ma byt toto? Styri mesiace s nim lozim kadetade a on nieje schopny ani ma len pobozkat? Hlavne ze mi stale rozprava aka som mila, dobra a blablabla a za styri mesiace chodi ako eunuch!
Ako nemam zaujem o dlhodoby vztah ale zase o nejake rozptylenie nemam problem s nim. Ako k pomilovaniu by aj mohol byt, ako pisem povahovo mi nevyhovuje na muza,chybaju mu urcite vlastnosti ako sa na chlapa patri ale zase telesne by do postele aj mohol byt. Ako fakt sorac ak ma tu budete niektori preto urazat a nadavat mi ale pisem to ako citim lebo potrebujem poradit.
Takze otazka znie? Naco so mnou chodi von a taha ma niekam stale ked za styri mesiace mi nedal ani len pusu na lice.
Beriem ma ako nejaku kamaratku? Nechcem zacat iniciativu ja, chcem ho nechat nech sa sam odvazi pre prvy krok ale takymto tempom sa toho asi nedockam ani do roku 2020. Nechcem na neho vybehnut ja prva s bozkavanim lebo sa bojim ze sa vyplasi a zlakne co robim ze on to tak nemyslel lebo mam strach ze sa v tej chvili neovladnem a vykricim mu nieco do tvare a necham ho tam.
Co by ste ludia robili na mojom mieste? Pytat sa ho nato nechcem ze ako to so mnou mysli lebo mam chut stale v sebe pestovat nadej ze raz to pride ale na druhej strane moja trpezlivost sa zacina blizit ku koncu.
Prestavam mam chut chodim s nim stale von len ako osoba s ktorou travi volny cas a nic viac. Chcem intimnosti!
Dakujem
Kedy ma mieni konečne pobozkať?!
tak ukončila som to, buď sa na niečo vyhovorím ak ma niekam volá alebo nereagujem...
Mám pocit, že strácam čas. Po takomto čase si myslím, by každý normálny chlap ktorý sa s nejakou ženou stretáva pravidelne už urobil nejaký prvý krok a tento...
To ako by sme boli brat a sestra... to rovno môžem chodiť von s mojimi dvoma bratmi a mám to isté :-D
Tak ďakujem za názory, potrebovala som ich ako soľ. Chcela som zistiť ako by sa k tomu postavili nezainteresované osoby na mojom mieste. Ešte raz vďaka
No tak potom naco si este ssom nim ked to je "just for fun" ? Len preto zema dobru postavu a cakas ze bude alfasamec v posteli?
Je to tutko. Ten ta nikdy nepretiahne. Budes pri nom ako mniska v celibate. Nestracaj s nim cas.
TOTO JE PRE MNA CELKOM ZAHADA
A co sa ti mala prisposobit a robit nieco nasilu len aby si bol spokojny? Ja ju uplne chapem, bola som v podobnej situacii s tym, ze som tomu dala sancu, hoci som to tak necitila. Dala som mu tym nadej a potom ked som povedala, ze by bolo lepsie ked ostaneme len kamarati, ho to len viac sklamalo. Mozno si ju nepritahoval ale rozumeli ste si a mala ta rada ako kamarata.
nieco podobné sa stalo aj mne pár mesiacov dozadu. Písal som si cez pokec s jednou, všetko fajn a prišlo prvé stretko, pekná sympatická aj keď mi prišla trošku sebecká lebo stále rozprávala len o sebe ale budiš. Potom prišli ďalšie a ďalšie stretká a ja som začal na ňu dostávať chuť a chcel som nežnosti ako dotyky rúk, bozkávanie a čakal som aj milovnanie. Lenže dievča sa zdráhalo aj po troch mesiacoch. Držať za ruku chcela len občas a bozky na pery nie len na líca. Keď som ju chcel vášnivo konečne pobozkať tak mi začalo blábolať niečo o kamarátstve že ona potrebuje čas že zatiaľ len ako kamoši. Tak ako tri mesiace s ňou trávim niekoľkokrát do týždňa ako ko//t chodím za ňou a vozím ju kde len chcela a nakoniec mi toto povie že ma chce len ako kamaráta???!
Tak som jej do oči vyprskol že ak nemá s kým tráviť voľný čas a ja som jej len na to dobrý aby mala s kým von tak nech si hľadá ineho!
Názov témy mohol znieť tiež takto "kedy ma už konečne pretiahne?"
a zase ona ma 31je dospela zena a je normalne ze ak sa casto spolu stretavaju a travia volny cas nebude to len ako kamaratstvo a teda sex by tam mal byt uz po styroch mesiacoch...ved kamarati zena-muz sa tak intenzivne nestretavaju ci?
On ma problem z jej strany je to okej. Ma pudy ako zena zdrava tak co?
Neviem preco jej tu nadavte niektori ...ved co ak sa jej po intimnostiach viac zapaci a nebude sa ho uz chciet zbavit? Vsetko je mozne....
A za dalsie jeho obhajujete ze zistil aka je tak preto sa tak sprava ale vsak keby mu vadila tak ju nevola stale von predsa?
Podla mna je silne veriaci alebo ma nejaky sexualny problem.
to čo seješ raz budeš aj žať..zákony vesmíru ti takéto hranie vrátia a neskončíš dobre..
Hm, a nejedná sa o zarytého kresťana? Bozk vedie k hriechu, nečistote a hriech zabíja Boží život v človeku ...