Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomoc, som zúfalá

Príspevok v téme: Pomoc, som zúfalá
NotParanoia

Dobrý večer. Už neviem, čo si o sebe mám myslieť.
Už tretí rok myslím, že o mne každý hovorí, vysmieva sa o mňa, ohovára ma, šíri o mne veci, ktoré sú síce pravdivé, no veľmi súkromné.
Všade, kde sa pohnem, na mňa ľudia pozerajú divne. Akoby o mne vedeli niečo, čo by nemali.
Nielen známi, ale aj cudzí.
Zažila som pár trápnych situácií a tí, ktorí boli pri tom, to šírili ďalej. Mám pocit, že to vie už každý.
Mám pocity, že o mne niekto vytvoril tajnú stránku, kde o mne šíria reči, čo robím a fotky a že práve preto ma každý pozná a čudne sa na mňa díva a vysmieva sa zo mňa.
Napr. dnes má brat dobrý deň. Je dnes veľmi zhovorčivý, pritom skoro nikdy taký nie je.
Keď som sa ho spýtala, prečo má dobrý deň, povedal, že sa dobre bavil so spolužiakmi (je trochu utiahnutý).
Okamžite mi prišlo na rozum, že sa o mne bavili, a aj že na bavili na mne. Ľudia, ktorí ma (asi) nikdy v živote nevideli, no domyslela som si, že ma cez niečo sledovali.
Už mám pocit, že aj najbližšia rodina sa na mne baví. Mám pocit, že sú všade nainštalované kamery a snímajú ma a potom tie videá niekto dáva na internet.
Som na pohľad divná, aj povahu mám divnú, všetko je na mne divné.
Pred troma rokmi v škole o mne začali šíriť trápnosti, ktoré som zažila (a to je pravda) a došlo to až do takéhoto štádia.
Ostatní ľudia by mi povedali, že som paranoidná. No, možno som, ale to, že som paranoidná (to si nemyslím) ešte neznamená, že sa to nedeje.

Už aj keď píšem tento príspevok, mám pocit, že ľudia vedia, kto som.

matthiola

tak na kazdu myslienku si logicky odpovedaj. je naozaj mozne aby boli v byte kamery? su v byte kamery?kde kto ich tam dal, preco? brat aby ta sledoval? ma na to peniaze? je mozne ze by si si nevsimla keby riesil v byte schovane kamery? Je mozne aby mal niekto pristup do tovjho pocitaca tak, ze by ti kradol fotky? ako? ziadne mozno. logicky si dojdi na to ako a ci ano alebo nie.
kolko mas rokov? preco by sa ti mali smiat z nejakeho trapasu co sa stal davno? co konkretne je take divne na tebe ze sa ti smeju? kludne si sama odpovedz alebo to sem napis. bud v klude treba prist na to ci naozaj alebo si to namyslas. ak by sa jednalo o nejku kyber sikanu ze naozaj niekde je o tebe stranka a ty ju najdes na nete okamzite na policiu a povedat!

poradim38

No mne to nepride ze je toto zdrave.... toto uz je podla mna pokrocile stadium paranoje, to je choroba ktora sa lieci liekmi..... takze urcite nevynechaj navstevu psychiatra.....

simiona

Nemusí to byť len paranoja. Na mňa sa tiež dívali v škole divne a šuškali si. Najprv som si myslela, že sa mi to len zdá, ale potom som sa osobne dozvedela, že ma pred celou školou ohovárali spolužiačky a aj ktoré (pozdravujem mimi a boďu a dúfam, že si ľudia dávajú na také sociopatky pozor).

Tomas12345

Nemusí ist len o paranoiu ale takto sa prejavuje aj obsedantno kompulzivna choroba OCD kedy ma clovek rozne vtieravé myslienky, ktore casto krat nemaju ziadne realne opodstatnenie.
Tiez OCD trpím. Napríklad ked idem preč z domu tak furt sa musím vsade pozerat ci je vsetko vypnute, sporák, umyvadlo a tak. A ked to aj skontrolujem ze vsetko je vypnute, tak po chvíle sa idem znova na to kuknut.