Dobrý večer. Už neviem, čo si o sebe mám myslieť.
Už tretí rok myslím, že o mne každý hovorí, vysmieva sa o mňa, ohovára ma, šíri o mne veci, ktoré sú síce pravdivé, no veľmi súkromné.
Všade, kde sa pohnem, na mňa ľudia pozerajú divne. Akoby o mne vedeli niečo, čo by nemali.
Nielen známi, ale aj cudzí.
Zažila som pár trápnych situácií a tí, ktorí boli pri tom, to šírili ďalej. Mám pocit, že to vie už každý.
Mám pocity, že o mne niekto vytvoril tajnú stránku, kde o mne šíria reči, čo robím a fotky a že práve preto ma každý pozná a čudne sa na mňa díva a vysmieva sa zo mňa.
Napr. dnes má brat dobrý deň. Je dnes veľmi zhovorčivý, pritom skoro nikdy taký nie je.
Keď som sa ho spýtala, prečo má dobrý deň, povedal, že sa dobre bavil so spolužiakmi (je trochu utiahnutý).
Okamžite mi prišlo na rozum, že sa o mne bavili, a aj že na bavili na mne. Ľudia, ktorí ma (asi) nikdy v živote nevideli, no domyslela som si, že ma cez niečo sledovali.
Už mám pocit, že aj najbližšia rodina sa na mne baví. Mám pocit, že sú všade nainštalované kamery a snímajú ma a potom tie videá niekto dáva na internet.
Som na pohľad divná, aj povahu mám divnú, všetko je na mne divné.
Pred troma rokmi v škole o mne začali šíriť trápnosti, ktoré som zažila (a to je pravda) a došlo to až do takéhoto štádia.
Ostatní ľudia by mi povedali, že som paranoidná. No, možno som, ale to, že som paranoidná (to si nemyslím) ešte neznamená, že sa to nedeje.
Už aj keď píšem tento príspevok, mám pocit, že ľudia vedia, kto som.