Zaujimalo by ma kde su vsetci ludiia ktory maju nejake tazsie zdravotne postihnutie a su na invalidnom dochodku . Chcem sa zoznamit s niekym kto ma nieco s koncatinami pripadne chrbticou ako ja hladam na zoznamkach na pokeci na fb a vsade kazdy zdravy ...to sa ty ludia schovavaju niekde alebo nehladaju si partnerov ci ja neviem uz ....zdravy ma nechce a choreho najst nemozem som zufala ...
Kde su vsetci invalidi????
My to mame zo zoznamovanim velmi tazke ..a myslim postihnutie fyzicke nie psychicke ci mentalne len pohybovy aparat nefunguje chrbtica som po 4 operaciach a malo co vobec vydrzim niekam ist sa zoznamovat osobne ...hladala som uz aj nejake zoznamky pre chorych ludi a dost dlho no nic vsetci su vsade zdravy to len ja som po operaciach chrbtice ? Ved som bola v nemocnici a dost ludi tam bolo mladych no kedze lezali na inych izbach nedalo sa zoznamit cize komunikacia ziadna a vobec clovek sa nema ani chut zoznamovat ked je v nemocnici a lezi v bolestiach po operacii ale vsak tyto ludia raz dojdu aj domov a to im nechyba partner ? Nemozem nikoho najst s podobnym osudom ako mam ja..... kde su vsetci..... len trcia doma a ani na internet nechodia? Na pokeci ked niekomu napisem aky mam zdrav.problem hned to chlapov odradza tak uz sa ani nesnazim zoznamovat a ako vravim nevladzem sa trepat kdesi do barov ci do mesta zoznamovat sa no zas sme v dobe kde ma skoro kazdy doma uz internet a da sa komunikovat aj v takych pripadoch takze ja uz neviem kde sa zoznamovat mam 30 rokov som na invalidnom dochodku a chyba mi partner ako kazdemu cloveku .....
odmenu.
Už to len nejako doklepať a dochrčať - ha, ha. A potom za to dostať zaslúžený
Ale som vydatá
Ahoj ja som na polovicnom invalidnom kvoli psychickemu ochoreniu a aj chrbtici.
A narážaš na postihnutie v akej oblasti? Za tie roky sa toho totiž nazbieralo neúrekom, je toho viac na Šindlerovom "zozname". Neviem, či by sa ti so mnou oplatilo žiť, požiť, prežiť tých pár posledných sekúnd, možno stotín, vteřín. Ešte keby že tak prísť o nohu, wow, to by bolo cool:-) Chauffree live.