Predkoža a jej pretiahnutie za žaluď

Príspevok v téme: Predkoža a jej pretiahnutie za žaluď
anonym11

Čaute mám (problém) neviem či to mám tak nazvať. Mám 17 rokov a moja predkožka stále nejde za žaluď pri stoporenom stave úplne, asi do tej polky a troška viac ale úplne nejde. Keď mi nestojí vtedy to ide úplne v pohode. Čítal som rôzne články o tomto a niekde písali raz to a druhý zas to. Napríklad som čítal že si ju treba pretahovať v horúcej vode a už to bude? Dá sa to ? Je to možné? Potrebujem si stým rýchlo dačo spraviť lebo idem cez víkend na chatu a mám taký pocit že sa tam bude niečo diať :) Ďakujem za odpovede velmi by ste mi pomohli.

Sewas

Akože však ťa nebude hrýzť :D Neboj ja ho mám citlivý a je to aj tak dobré :D. Je to ešte lepšie pre nás, pretože tý ktorý ho nemajú taký citlivý tak si to moc neužijú :D

anonym11

a čo mám robiť na ten citlivý žaluď? Veď je citlivý a keby ma chcela fajčiť tak by som skapal od bolesti :D

Sewas

No keď sa ti postaví tak si na neho daj teplú vodu (keď máš vaňu tak vo vani to je lepšie) a s tým citlivým žaľuďom sa nič nedá robiť :D Aj ja ho mám moc citlivý

anonym11

@Sewas ako to myslíš? Lebo mne ide pretiahnuť aj keď nestojí a keď stojí tak to ide ťažšie ale ostane to tam. Ale potom sa vráti za predkožku. A žaluď mám dosť citlivý keď si ho chytím nato pomáha tiež niečo?

Sewas

Ahoj, mám 12 a tiež mi to neišlo ale musíš s tým cvičiť tak 1 týždeň a bude to ok. Musíš aj v horúcej vode. Ja som si ho snažil pretiahnuť ráno, po škole a večer v horúcej vode a už to je ok. Tak dúfam, že ti moja rada pomohla