Co myslite kolkokrat musim niekomu nezdvihnut telefon, aby pochopil, ze s nim nechcel hovorit? Nejde o ziadny romanticky vztah. Zatial sme pri 3x za dva dni.
Kolko krat?
ovečka
prečo jej nechceš dvihnúť? Nepáči sa ti? Ako ste sa zoznamili?
Zuzazuza to nema zmysel min tyzden som mu zdvihol a stale ma nutil aby som mu s niecim pomohol :). Ja fakt neviem co je to za cloveka. Nestacilo povedat ze nemam cas nechce sa mi nemozem stale hladal sposoby a to bol fakt telefonat na 10 min. Nakoniec som sa tvaril ze ho nepocujem a zlozil to.
Bloknut takych poznam tiez. Clovek mu aj povie ze je to otravna ftirka a ze dufam ze uz mi da teraz pokoj a on to zoberie len ako srandu. Popripade sa urazi a o tyzden zacne teror odznova :)
Pohnevat si mozes aj tym, ze nedvihnes a nezavolas naspat. Ak to je niekto, koho nechces nastvat, zatni zuby a zdvihni :D a ukonci to rychlo s tym, ze musis niekam bezat, lebo mas dohodnuty program.
No niekto nechape ani ked mu to povies :D vtedy uz len blokovat pomoze
Zuzazuza ja s tym tiez nemam problem akurat ze v tomto pripade si toho cloveka nemozem z urcitych dovodov pohnevat.
Ja ludom otvorene hovorim, ze sa s nimi nechcem bavit, ked sa s nimi nechcem bavit, aj s vysvetlenim, preco. Vacsinou to zaberie :D
ja by som mu napísala normálne sms, že nemám záujem, nech už nevolá, nepíše, nekontaktuje,,,
Prepáč ale tak každý má vlastný rozum, tak nech ho využíva
nahlasil som ta :) zase niekto komu vadim