Sestrička u všeobecnej lekárky ma neznáša

pacient00

ja mam taku jebn*tu sestricku u ocnej....
vresti po kazdom v cakarni ako po malych detoch...
hysterka sialena.... lekarka v poho ale sestra je sialena....

lucylucy

Ameli - normálne sa na ňu sťažuj, keď je taká odporná, ako píšeš .. neviem teda či aj u Vás, ale v nemocniciach bývajú také tie krabičky na sťažnosti, alebo pripomienky, tak to tam proste napíš a šupni, veď kto bude vedieť, že to je od teba?? .. a ak nie, tak si obehaj tých doktorov, tiež sa už môžeš preradiť kdospelákovi, mi nevrav, že ťa nechce vziať ani jeden, pretože to je blbosť ..

Ameli

Jasné, že mi napadlo zmeniť lekára, príspevok treba čitať odspodu, uvažujem nad tým, ale okrem obvoďáčky (ktorá človeka musí zobrať) majú dobrí lekári plno a nechcú brať... Preto neviem, čo mám robiť, či si platiť nekresťansky drahých súkromníkov, alebo si nechať skákať po hlave. Ono je to možno banálnosť, ale aj to dokáže človeku pokaziť deň, snažím sa tam chodiť minimálne. Sťažovať sa na tú sestru nechcem, ani neviem kde a či vôbec by som mohla, určite má aj ona svoj príbeh o ktorom neviem, len dokelu :D niečo s tým urobiť musím

ceresnicka10

pokiaľ máš problém so sestričkou, tak zmeň lekára..aj keď nechápem, ako sestrička môže mať taký odpor k pacientovi??

Ameli

Pardón, že je to také rozkúskované, snažila som sa prísť na to, čo tomu vadí, tak som odstránila aj úvodzovky v priamej reči a nakoniec to bolo slovo "d e b i l" (že ho tá sestrička zo mňa robí, prirovnanie) :)

Ameli

Čo mám robiť? Dobre, som puberťáčka, ale správam sa slušne a ona zo mňa robí hlupáka. Chápem, že si nemôže pamätať každého pacienta a všetko, čo mu povie, ale robí so seba svetušku, všetko vie, všade bola a my všetci sme sprostí. Nebyť mamy, ktorá mi do telefónu povedala, že jej ten žlčník asi udiera na mozog (tiež má toho už dosť, lebo nemôže z práce vymeškávať kvôli tomu, aby bola sestra ku mne milá), vrátila by som sa po kartu a radšej ju nemať nikde ako tam. Možno nie je zlý človek, ale asi sa minula povolaniu a mala by robiť skôr s dobytkom. A toto je len slabý odvar

Ameli

Dobrý deň, prosím Vás, ja som prišla na krv. A ty nevieš kedy sa chodí na krv? Do 8:45, smola, už odišla sanitka, už ti ju nezoberiem, koľko k nám chodíš, keď nevieš? Ale pracovnú dobu máte od 9tej. Nooo moja, ale ja som tu od 8:00. Tak príď zajtra. A prečo ste ma na to v piatok neupozornili? Mňa bolí žlčník, nemôžem myslieť na všetko. ...Priznám sa, čakala som, že sa stane niečo absurdné. Ale dokázala som si predstaviť, že nemá ihly, alebo že ju vo mne zlomí, alebo že netrafí žilu, alebo že mi tú krv vezme z nohy, čokoľvek. Doktorka chodí na nejaké 3 hodinky 3x do týždňa, inak ordinuje sestra. Vedľa je dospelácka lekárka taká, že pre zmenu od nej ušla zlatá sestrička a môžete sa zdiagnostikovať sami. Mimo okresu Vás iný lekár nevezme.

Ameli

Minulý týždeň som potrebovala výmenný lístok, lebo som ten pôvodný zašemotila. Ouk, moja chyba. Nakričala do mňa ako do siroty, že toto pani doktorka nemá rada a dáva vysoké pokuty, keď niečo s jej pečiatkou človek stratí. Aktuálne som mala pri sebe 15€, tak reku, ak sa vopchá do tej sumy, že si ho prosím. Len tak nakukla do mojej karty a spýtala sa, či som tých hlavných liekov už dobrala tie 2 balenia, ktoré mi predpísala. 2 balenia??? No, bolo zbytočné sa hádať, že mi predpísala len jedno. Vravím jej, že dnes už som jedla, ale že cez letné prázdniny prídem na tú krv aby sa zistilo, či mi tie 3 správne užité tabletky pomohli. Osopila sa na mňa, že si nevážim zdravie, keď to beriem takto na ľahko. Dnes som mala odísť na 2 týždne preč, ale pre pokoj v zdravotníctve, rozhodla som sa, že svoj odchod o jeden deň odložím. Pracovnú dobu má sestrička od 9:00, tak 9:10 si sedím v čakárni, rozletia sa dvere, na mňa pozerá sestra s pohľadom vyoranej myši ako keby ma videla prvýkrát.

Ameli

Už to proste nedávam. Vždy, keď som išla na vyšetrenie s rodičom, bola milá a pchala sa nám do zadku. Keď rodičia nemohli a ako neplnoletá som niečo potrebovala sama, vyhadzovala ma, urážala a všetkých, čo prišli po mne, brala dnu predo mnou. Niekedy som sedela v čakárni aj 4 hodiny, čo som sa bála ozvať. Dúfala som, že keď budem dospelá, jej správanie sa voči mne zmení. Figu borovú. Začiatkom roka som dostala pozvánku na vstupné vyšetrenie, pretože bývala lekárka od nej zdrhla kade ľahšie. Nemala som dobré výsledky, tak mi predpísali lieky. Na recept mi nedala pečiatku lekára a tak som ich nemohla vybrať v inej lekárni, ako v tej dedinskej, kde ich samozrejme museli najprv objednať. Po asi 2 mesiacoch brania som potrebovala potvrdenie do školy, tak so stiahnutým žalúdkom som musela ísť za drahou sestričkou, ktorá ma zdžubala, že k tým hlavným liekom musím brať ešte jedny, bez ktorých tie prvé nemajú účinok. Tak teda posledné 3 tabletky som doužívala správne. Hurá.