mačka - zranenie

Príspevok v téme: mačka - zranenie
micka123456

zdravím,
mačka spadla na hlavu z velkej výšky, je to ešte len mačiatko, k veterinárovi sa momentálne nemám ako dostať, a potrebovala by som poradiť, mačička mala niečo s labkou tak som jej ju pomasirovala a bolo lepšie, no akoby sa jej očko posunulo do strany, vyzerá akoby škúlila , myslíte že sa s tým bude dť niečo urobiť?:/ .. innáč je už čulá, aj papá normálne, chodí.. len s tym okom... je to také

Aliss

Prispevok podo mnou o tykani, som nepisala ja :) Ja neriesim nikdy na verejnych forach tykanie a vykanie. Najvyssi cas si registrovat nick. A ty, kto si pouzil moj nick a pisal v mojom mene, odkazujem, ze je to ubohe :) Maj sa. P.S. macka zije?

micka123456

Aliss.. A my sme si kedy potykali? :)..
Je ti stredná, nie vysoká, takže tu odo mňa nemôžte žiadať veľké veci, ale verím že vy by ste to určite zvládli lepšie ;))

Pako567

Fot ju na instagram, bude z nej hviezda tou zvlastnostou :)
Macke je jedno ze skuli, pokial zije je to ok, neries.

Aliss

Skoncenu veterinu? Akoze mas viac ako 18? :D Posles tu fotku maciatka, vraj po spadnuti na hlavu, so zjavnym zranenim v oblasti oka a pytas sa na rady? Ako clovek po veterine by si mala vediet o co ide, preco to tak vzniklo a ako to liecit.

micka123456

Prepáčte? ..
Mám skončenú strednú veterinu, takže určite by som jej tú nôžku nemasírovala len tak presrandu, mačka bola napadnutá inou mačkou, po vzhliadnutí veerinára bolo preukázané,že mačiatko bolo v šoku, takže nič zlomené, nič narušené v hlavičke.
PS: mačiatko je už v poriadku, oko je na svojom mieste, je zdravá, veselá
Pekný deň

Aliss

Zjavne si este mladunka, mam pravdu? Lebo takto dospela osoba nemoze riesit zranenie zvieratka. Chod za rodicmi, popros ich o pomoc. Povedz, ze macicke naozaj moze ist o zivot. Ak samozrejme prezila tuto noc....Pokial si dospela osoba a takto si sa postavila k zvieratu, tak skutocne nechapem...

Tosomja66

Boze, tak zavolaj dajakej organizacii v okoli, ked nemas peniaze, alebo odvoz, zajtra uz moze byt mrtve, to jak mozes byt tak stupidna, ze ides masirovat labku? Ty mas vzdelanie veterinarne? urcite to bola nehoda? Na tvojom mieste kontaktujem ihned niekoho, lebo byt doktorom, ta udam za tyranie ...

Biela Kobra

Okamzite na veterinu. Maciatko moze mat vyron v hlave, co mu tlaci ocko doboka, preto ako keby skulilo. Moze mat zlomeniny, vazne zranenia. Neverim, ze neexistuje do 20 km veterinarna pohotovost aj v nedelu. Toto je vazna vec. Dufam, ze do rana prezije.