Prosim pomozte mi bojim sa ze sa nieco stane

Príspevok v téme: Prosim pomozte mi bojim sa ze sa nieco stane
Djsjsjs

Prosim vas priatel sa mi zdvoveril ze ho to dole bolieva obcas a nevie z coho ale nechce ist doktorovi on si mysli ze je to tym ze mozno je neplodny to mi nevadi lenze ja sa bojim ze je to nieco vazne prosim vas co mam robit bojim sa hrozne povedze co by to mohlo byt alebo ako mam ist s nim dojtorovi ked on nechce. Ako sa chodi k urologovi prosim staci tam len tak prist ci musi obvodna predpisat alebo ako. Bojim sa musim ho tam dotiahnut aj keby co bolo. Sme spolu kratko sex sme nemali a on je panicm neviem co mam robit. Ma 23 rokov

Sloniecko

Nemas zaco... ja ho inak chapem, tiez som sa toho obaval. Ale skus mu vysvetlit, ze v takomto pripade ide hrdost bokom a hanbit sa nema zaco, lekar je profik (ak je to lekarka, tak takisto). Inak este si sa pytala na lekarsku dokumentaciu- no v mojom pripade ju nevyzadovali. Len vymenny listok.. ale vies ako to je- vsade maju svoje vlastne pravidla.

Sloniecko

ja mam 32 rokov a bol som uz asi 3x na preventivnom vysetreni u urologa. Bolo treba ist k obvodnej pre vymenny list, to mi povedala sestricka. Tiez som mal obcasne bolesti, ale nie silne, skor taky tlak. Lekar mi zakazdym spravil sonografiu, ohmatal atd. A je urcite dobre si to ist vysetrit. Lekar mi to zakazdym aj vravel, ze vela muzov to zanedba a niekedy moze byt nasledky aj fatalne. Aj my vysvetloval, ze bolesti mozu byt sposobene zapalom, dalej tym, ze ma muz prilis natesne spodnu bielizen a dlhodobo ho tlaci, moze to byt pozostatkom zraneni.. a moze to byt aj nador. Niekedy sa bolesti objavia obcas a nemaju zjavnu pricinu a nie su nebezpecne. V kazdom pripadu urcite odporucam tvojmu priatelovi, aby sa dal vysetrit.

Djsjsjs

Mna len napadaju najhorsie veci ako nador a tak. Pametam si ze raz som ho len tak trocha rukou capla fakt slabo a bolelo ho to az mu pot vyskocil na čele.
Len mi povedzte ako sa ide tomu urologovi ci sa treba objednat a ci treba zdravotny zaznam.

tasty

ak ho pobolievajú semenník, môže ísť o varikokélu, varikokélu je možné aj nahmatať, sú to zväčšené žili na semenníku, nie je to život ohrozujúci stav

lucylucy

Prečo ho to tam dolu bolieva ti tu asi nik nepovie, treba ísť len k doktorovi, môže to byť aj nejaká pleseň a pod. .. každopádne by som Vám sex aj tak neodporúčala, pokiaľ sa nedá vyšetriť .. ak je voči tomu ľahostajný, bude to iba na jeho škodu, ak sa to zhorší :) .. takže buď doktor, alebo bohužiaľ