Skušenost s hubnutím na švihadle

Príspevok v téme: Skušenost s hubnutím na švihadle
Cukricek008

Vím, je tu mnoho témat o hubnutí, no mě taky zajíma, jestli je možný zhubnout pomocí téhla pomůcky ve stehnech.
Potřebuji zhubnout 1 kilo a 1 centimetr ze stehen. Cítim se tlustá,protože má výška je dost miniaturní a na mne je videt každý kilo.
Jestlipak má nekdo skušenosti, jestli zhubnul díki švihadlu a za kolik, tak mi prosím napište. Skáču zatím týden po 20 minutách a ješte výsledky nic, celý týden jsem skoro nejedla, jen podla takovýho meníčka,co jsem si kúpila k diete. A dneska jsem si dala. Potřebuji mít 49 kg a ze stehen dáť na 53 cm... Ja mám takový divný stehna. Jedno má 54 cm a druhý 55 cm... To je jedno. Proste chci dát přyč jeden cenťak á kilo :D se opakuji.... Děkuju moc za odpověď. Prosím jen seriózní odpověde týkajíci se švihadel :)

ped

Však na stepperi treba cvičiť nohami, nič viac k tomu netreba alebo viac chodiť aspoň pätnásť minút denne (to je efektívnejšie). Ale švihadlo? Však by som/sme vyrušil/i tie veveričky, čo máme dole v pivnici, tie s tými nechlpatými chvostíkmi, čo majú predné zúbky ako zajace. A dalo to teda zabrať, aby sa ako tak rozmnožili v tej pivnici. Však vyhadzovať kôš pravidelne do pivnice, ten smrad navôkol, ale dalo sa to prežiť, ako tak, to áno:-)

Dane

Chudnutie je hlavne o strave (je to 80%) a bohužial schudnúť len z jednej partie sa nedá, telo chudne všade, niekde viac a niekde menej a čo sa týka švihadla tak áno, pomôže to lenže buď to treba robiť na lačno alebo aspoň 40 minút (ako pri behu) keďže do nejakej 20 minúty sa telo len zahrieva a páli cukor v krvi a nie tuky, vhodnejšie je cvičenie HIIT (napíš do googlu HIIT a nájde ti toho mnoho a funguje to) cvičenie na švihadle nie je zlý nápad avšak mohla by si ho skúsiť robiť formou HIITu