Dobrý deň,
Môj pes Jerry oslávil utorok 12.6 už 12 rokov! Bol už starý pán, trpel epilepsiou, nádor na mozgu.. Ledva chodil, stále padal na labky, už pomaly ani nepočul, len spal a málo jedol/pil. No o 2 dni 14.6 sa pýtal z vonka dnu, lebo nevedel vyliezť po schodoch tak som ho rýchlo zbehol dole, zobral som ho dnu a išiel som sa WC. Nezbadal som, že by mu niečo bolo. Vedel som že už dlhšie trpí tími chorobami. Prišiel ku mne na WC a ľahol si a chcel sa mazliť tak som sa s ním chvíľu hral. Potom som ale zbehol do izby a Jerry pravdepodobne išiel spať do obývačky. Sestra išla asi po polhodine do kuchyňe a zrazu som počul ako rozpráva "Jerry, Jerry, Jerry?" a ako keby som tušil že je zle. Zachvíľu prišla s plačom že Jerry asi zomrel. ŠOK. Ani som nechcel výjsť z izby, inak by ma roztrhlo.Len plakala a vedel som že určite zomrel :( Otázne je ako je to možné? Čo sa stalo? Ešte pred pol hodinou som ho hladkal na WC-ku, ked prišiel zamnou a nebol nejaký iný.. :/ Nebolo počuť žiadne štekanie, plakanie..Aspoň hlasné plakanie, dusenie.. Mohol dostať infarkt alebo mozgovú príhodu? Nejde mi do hlavy, že po polhodine by z ničoho nič zomrel. Dúfam že to ale dlho netrvalo. Čo si o tom myslíte. Mal nádor na mozgu, opitá chôdza, staroba ale myslím že len tak by do hodiny umrel by ma ani nenapadlo. Čo sa mu mohlo stať? :( Doma to už nezistíme, pretože o 00:00 sme ho pochovali pri dome ... Vyrastal som s ním od 8 rokov.. Zrútil sa mi svet, iba plačem a mám nutkanie spáchať samovraždu (to si potom domyslite, ako veľmi sme sa mali radi) :( Bol to môj prvý pes, na ktorého sa "pamätám" a vyrastal som s ním. Stalo sa niekomu niečo podobné? Už si ani nepamätám, čo bolo 13-teho.. Dneska to budem ešte rozoberať zo sestrou tak napíšem sem ešte , vďaka.
Jerrynko odpočívaj v pokoji :(