Poznát nejaké prípady kde ľuďom vydržal prvý vzťah a nemuseli mať viacej partnerov aby našli toho pravého?
Ja sa pýtam, lebo ja by som to chcel tak. Mám 23 rokov, nikdy som nemal vzťah, som panic a v mojom veku to je divné. Ale proste ja neviem ako vy ale ja nechcem za každú cenu niekoho mať aby som to mal už za sebou.
Načo je taký život? Ja neviem ako to druhí dokážu že idú s niekým do vzťahu s tým, že dopredu počítajú s tým, že sa tým človekom rozvedú a toho človeka len na pár mesiacov alebo rokov len využívajú na sex a na výhody ktoré plynú z partnerského vzťahu..
Nepoznám žiadny prípad kde by tí ľudia čo sú vo vzťahu nemali niekoľko partnerov pred tým...
a to už ľudia začínajú od 15 rokov s kde kým chodiť a ku***viť sa s prepáčením... mňa to nejak obišlo a ani ma to nejak nelákalo. Som de bil ja viem, väčšina ľudí keď sa to dozvie tak ma má za psychopata a narušeného človeka (a možno to je aj pravda, mám problémy so sebavedomím a neviem byť hajzel ako ostatní)
Ja chcem vzťah, kde by som s tou partnerkou mohol vydržať až do konca života a nie sa rovádzať a hľadať ďalšiu a potom zas a zas
Chápem že keď sú vážne problémy a iná cesta nie je tak sa inak nedá, ale to nechcem zažiť a preto radšej aj odmietam potenciálne vzťahy než aby som mal zažiť sklamanie...
Fakt chcel by som len jednu alebo ak nie tak potom zbytočne neliezť do vzťahu a nehrať sa na lásku keď to žiadna taká vec nie je. Neviem ako to robiť. Nechcem to robiť,. Nechcem sa pretvarovať, neviem to a nebudem to robiť... proste keď niekoho nemilujem tak mu nebudem hovoriť že ho milujem a pritom toho človeka za pár rokov vymeniť za druhého, toto najviac odsudzujem!
Nechápem tie dnešné vzťahy, kde jeden druhého má len ako trofej ktorú keď ho začne nudiť tak vymení za inú a je mi z toho do plaču že už ani neexistuje neskúsená žena vo veku 20 a viac rokov.. Tie čo ma chceli nevedeli že nikoho som nemal a asi si mysleli že som namyslený lebo si môžem vyberať a to ich akože na mne zaujalo, ale pravda je inde,... ja proste nechcem povrchný vzťah....
Zaujímavé že ako kadžý odsudzuje kamarátstvo s výhodami a ako nadáva na takých ľudí, ale to čo ostaní robia je v podstate to isté len sa iba hrajú na vzťah a hovoria si "milujem ťa" len preto aby nevyzerali tak zle v spoločnosti a pritom sú spolu len kvôli sexu....