16rokov, 158cm. Za 3 roky som narástla iba 3cm, co je podla mna dost smutne. Vobec nerastiem, neviem co robim zle... Nevyzeram na svoj vek, vyzeram ako nejake 13rocne dievcatko. Dost mi to vadi, pridem si taka "nedospela" alebo zakrpatena... Proste nechcem byt tak mala. Myslite, ze by som potrebovala rastovy hormon? Pomohlo by mi to? Lebo tak sama od seba zrejme nevyrastiem a ten 1cm za rok mi moc nepomoze. A nie, nemame to v rodine. Chcela by som mat aspon takych 165cm. Viem ze su aj nizsi a dospeli, ale chcem to riesit teraz, kym sa to este da zachranit. Dakujem.
Primalá na svoj vek
Este nieco narasties, ja som rastla az do 20-tky.
Pilcuk- prd makovy. Ja mam 19 a furt rastiem.
Autorke temy: vygoogli si aka je Avril Lavigne malinká a ake je to zlate a kolki chlapi na nu letia lebo je krasna a malinká, vela chalanom sa take pacia. Teraz má 33 a aj vdaka vyske vyzera mladunko. Ked raz budes mat 40+ budes vdacna za tu vysku pretoze budes posobit mlado a len tak sa budu za tebou otacat :)
Ja mám 40+a mám 158cm, nie je to žiadna tragédia. Môj muž má dva metre a sme šťastní:)
V 16 už moc nevyrastieš. Na podporu rastu si mala myslieť trochu skôr. Aj ked skúsiť to môžeš.