Ahojte všetci. Ocenila by som kazdu radu od vás baby. Moja sestra je v neľahkej situácii. O 5. týždňov, t.j. 21.7. má svadbu. Problém je v tom, že máva dosť nepravidelný menzes, máva odchýlky okolo 4 až 5 dní plus mínus. Najbližšie by mala dostať okolo 24.6., t.j. o týždeň. A práve v tom je pes zakopaný. Menzes by mala mať akurát v ten týždeň. keď budú na svadobnej ceste. _( :( Upozorňovala som ju nato, že ak chce si dať predpísať antiku mala by ísť na gyndu už dva až tri mesiace skôr, aby si telo navyklo. Ona však mala dosť vybavovačiek doťahovačiek čo musela riešiť a nejako nato pozabudla. ked to chcela ist riesit minuly mesiac, tak doktorka mala plno a nemohla ju vziat. Preto sa vas chcem opytat ci ste niektora mali taku skusenost ze by ste aj napriek tomu antiku zacali predposledny cyklus pred svadbou alebo pred inou dolezitou udalostou brat s tym, ze ste si proste nedali pauzu tu 7 dnovu ktora tam ma byt ale ste ju brali 28 dni vkuse ? je take nieco vobec mozne ak telo predtym nebolo na hormony vobec zvyknute ? Ono je to totiz velka patalia, urcite si viete predstavit zaplatena svadobna cesta, pekne prostredie a nemoznost nicoho len sa na seba divat :( ako nepredstavitelne.. druhu moznost ma len ten liek co predpisuju gyndosi na oddialenie, ten norethisteron alebo lunetyl ci ako sa to pise. niektore baby vravia ze stary dobry citron pity na litre pomoze ale neviem to nejaka uzasna zaruka asi nieje.. a tych liekov sa boji co to s nou urobi... mohli by ste poradit co by v tomto pripade bolo lepsie ci risknut to s tou antikou bez prestavky- hoci na nu nieje zvyknuta a byt aj chranena pred rizikom pocatia- alebo risknut norethisteron s tym ze sa este budu chranit kondomami ? s tym ze jej moze, ale nemusi byt brutalne zle ? inak staci ked zacne brat toho 16 ci 17.7. ak ma dostat 21. vsak ? ak by sa pre to predsa len rozhodla.. a este posledna otazka.. myslite ze ak by sa predsa rozhodla pre ten N. a nechranili by sa vzdy kondomom ani nie len preruskou, ale napr. pharmatex kremom ci tymi cipkami a zaroven s preruskou je velke riziko že ostane tehotna, kedze otehotniet sa vtedy nesmie ? Dufam, ze som to napisala dost zrozumitelne .D :) za precitanie aj za vsetky skore fundovane rady Vam velmi pekne dakujem :)