ako mam zbalit babu

yo3hi

tak ti poviem mam kamosa nikdy nemal nic prisebe ziadnu vobec a teraz bum a je zenaty.. a bab este budes mat neboj.. staci sa len vediet na niektoru pozriet pousmiat sa vyzvat do tanca nemas sa za co hambit.. ja som svoju prvu zbalil na tanec a ani som nevedel tancovat ale hned som jej to povedal neviem tancovat ale tvoje oci mi tak ucarili ze som si to rozhodol vyskusat ci mi to ide

chlapp

kup si knihu:
Ako zbaliť ženu. Praktická príručka technológie lovu.
Tomáš Baránek · Vydavateľstvo: Fragment, 2007 , cena okolo 250,- Sk

tomek852

Zdravim! ja ti porozpravam svoj pribeh, mozno ti pomoze:
mam uz takmer 22 rokov. Mal som doteraz dve priatelky (ak nepocitam sucastnu), jedna vydrzala den a druha tyzden (
bez sexu) odvtedy som bol sakra opatny a bojaszlivy. Snazil som sa byt slusnym a aj to tak vyzeralo, Osttany na tebe vidia, ze sa pretvarujes. Po prichode na vysoku skolu, som sa zmenil, zacal som byt sam sebou, taky aky som v skutocnosti, a vsetci potvrdili, ze tato zmena mi ohromne prospela. A nenechalo to na seba dlho cakat, momentalne mam priatelku. Moja rada: bud sam sebou a uprimny a uvidis vysledok, vazne. je to oskusane. :-)
Praem prijemny lov

katharinka

no s tým bozkávaním-hlavne sa ničoho neboj ved nikto nie je dokonalý a nie každý sa bozkáva perfektne a hlavne poprvýkrát. Zbytočne sa snažit byt dokonalý tiež nie je dobré a človek sa učí neustále. Baby maju rady sebavedomych chalanov a nie takych co sa drzia maminej sukne alebo cakaju kym baba spravi prvy krok a uz vobec nie v 17. A ako sa baby balia tak to je tazka otazka, treba chodit do spolocnosti a nebat sa odmietnutia lebo s tym sa budes stretavat denno denne aj v beznom zivote. Kto sa boji nech nechodi do lesa.

stanley

Chodievaj do barov a tam s kamarátmi..nejaké pozvi hrať biliard. Alebo cez nejaké kamarátky napr. ich spolužiačky....

linuška

hej, boli to komplimenty. spoznávali sme navzájom svoje povahy a životy. viedli sme dlhé rozhovory o všetkom