Moja frajerka má zlý pocit...

Príspevok v téme: Moja frajerka má zlý pocit...
Cervenwc

Ahojte. Moja frajerka má pocit,že je tučná. Má 164-165 cm a 50 kg. Teraz začala aktívne športovať na švihadle atď... Začala mi málo jesť.
Jej totiž vadí,že sa jej nohy trošku vyššie spájajú a že jej v škole naše triedne p*čky povedali,aká je tučná bomba a atď.
Sme tretiavi na sš, na gymnáziu v BA. Už od prvého ročníka jej nadávajú. (Pár krát som sa aj pobil s priateľmi tých k*rvičiek, akurát,že každý mesiac mali iného chalana)...
Minulé leto mala 45-43 kg, schudla až tak veľmi,že to jej rodičia riešili s doktorom. V septembri vážila 47 kg a od septembra do januára musela pribrať tie 3 kg. Dnes ráno mi plakala, že sa cíti hrozne zle. Že jej nohy (merala sa a vraj má 53-54 cm) sú ohavné. Že musí schudnúť. Ja si nemyslím, že je tučná. Podľa mňa je štíhlunká. By mohla pribrať trošku ešte. Čo mám robiť? Ako jej pomôcť? Nechcem,aby sa opät dostala na 47 kg. A má k tomu blízko. Ešte minulý týždeň po zobudení vážila 50,6 kg a dnes som ju prinútil na raňajky zjesť viac,než je zvyknutá. Išla sa potom odvážiť a vážila 50.6 kg... Po najedení. Z toho usudzujem,že už má 49 kg,lebo jedla fakt veľa... Bojím sa o ňu. Asi zabijem tie p***

hviezdny

najlepsie urobíš ked ju zoberieš ku psychologovi,.. ak chodite do rovnakej skoly a mate tam psychologičku alebo nejaku poradkynu,.. cho sa s nou poradit zatial bez frajerky... nech ti poradí...

Jana Lukacova

Cervenwc:

Vašu priateľku trápi pocit menejcennosti (nasledovanie predstavy, že je bezcenná kvôli svojim kilám, nohám...). ten v nej vyvolávajú emócie (smútok, bolesť) z toho, čím si prešla (čo v nej vyvolalo aj správanie spolužiačok).

Ak jej chcete pomôcť, môžete sa s ňou citlivo porozprávať o tom, ako sa cíti, čo prežíva, keď sa vidí v zrkadle, možno to pomôže, možno však nie...zaužívaným postupom býva navštíviť psychológa/terapeuta (bohužiaľ mnohým uniká skutočná príčina problému a jej riešenie)...v prvom rade však musí priateľka sama chcieť čeliť tomu, čo ju trápi...nútením sa problém sám o sebe nevyrieši.

tofakthej

Pilcuk-Nevravím že ich ma hneď zmlatiť ale nejak uzemniť by nezaškodilo..ani nejaka vychovna by im nezaškodila..lebo tie pipky nemaju žiadne pravo uražať ine dievčata a o sebe si myslieť že su stred vesmiru..

tofakthej

Tak prečo tym triednym "krasavicam" čo je uražaju nejak nevynadáš popripade im jednu nevrazíš?Som žena ale som toho nazoru že ak žena popripade zasrana pubertiačka moc vyskakuje treba ju uzemniť

Zuzazuza

Mila "priatelka", kedze je mi jasne, ze ziadny frajer ci chalan by v hlave nedrzal vsetky tie cisla a nevypisoval text tohto typu na forum na internete, a teda to pises Ty, zena, ktora ma tieto miery, tak by som sa chcela opytat, ci trpis nejakou posadnutostou. Mas problem v hlave. Vyhladaj psychologa.