Som divna?

Príspevok v téme: Som divna?
Sarka023

Ahojte poprosila by som vas o vas nazor. Mam 21 rokov nemam moc kamaratov ani vztah. Som ten typ zeny ktora vyjadri svoj vlastna nazor s nikym sa nebabrem viac sa riadim rozumom nie emociami. Vo veci je to ze si nedokazem najst priatela. Dlho som mala psychicke problemy moji rodiacia su alkoholici velmi ma bili ako trojrocnu ma otec takmer znasilnil. Citim sa velmi rada psychicky na tom opat zacinam byt horsie stale sa mi chce iba plakat kricat neviem co dalej. Veľi by som chcela priatela no mam pocit ze nedokazem s nikym naviazat ziaden vztah pretoze nikomu neverim. Moji byvali priatelia bolo vzdy na zaciatku mili casom sa z nich vykluli agresori jeden ma dokonca viackrat znasilní no dalej sa to uz neriesilo pretoze sa nejakym casom na to zabil. Ostala som velmi narocna na muzov chcela by som niekoho kto by mi prejavoval lasku neponizoval by ma bol by pri mne aj v tazkych chvilach a hlavne aby to nebolo dalsie dieta ukryte v chlapskom tele. Ludia naokolo sa sice snazia so mnou zblizit vraj je so mnou sranda som mila a bla bla. Ale ja od seba kazdeho odhanam. Moji rodicia ma maju na haku spravaju sa ku mne ako k handre ani teosku nerespektuju to zme mam nejake problemy. Viackrat som sa liecila na depresie ale mam pocit zme to neprejde pokial neodidem z domu. No to je tazke aj ked som sa o to snazila nasetrila som si nasi mi vzali peniaze bud na alkohol alebo aby otec mohol hadzat do automatov. Uz som zufala nechcem byt do konca zivota bez priatela mam aj strach pretoze ked si niekoho najdem nasi mi ho zakazuju zavru ma doma a nikam ma nepustia co vzdy ten vztah ukonci. Mate nejake rady? Nemam kam ist setri sa mi iba tazko kedze mi vzdy tie peniaze vezmu. Uz sa stalo ze som si aj siahla na zivot no ja sa nechcem zabit chcem iba vykorculovat z tejto zlej situacie a mat konecne plnohodnotny vztah s opacnym pohlavim. Velmi by ma potesili vase nazory dakujem vam.
Sarka

Sarka023

garona
Ano ja uz sa to snazim brat tak ze je potreba odist. Co sa tyka penazi tak tie mi chodia na ucet ale otec mi ju ukradol ked som ju vzala spat zbil ma. Chcem si vytvorit novy ucet tento dat zablokovat ale na to aby som to uskutocnila si teraz setrim peniaze na odchod medzi tym by som ucet nenapadne zrusila aby ma nestihol zbit ked uz budem prec. A ano socialka to nejak neriesila preto mi uz potom prislo zbytocne sa na to ohlasovat. Chodievam do spolocnosti len ako som uz napisala ja sa skor bojim tych chlapov a neviemako ten strach prekonat snazim sa verit no mam taky pocit ze mam v sebe vnutri silny blok a neviem si s tym rady. Chodim ku psychologovi no niekedy mam pocit ze mi ti vobec nepomaha preto ma velmi zaujima nazor ostatnych ludi za to. A dakujem ti za milu odpoved :-)

garona

Sarka- ano presne tak maš pravo byť šťastná a za rodičov niesi zodpovedná..nemaš čo riešiť ich sračky tym padom nemaš dôvod s nimi byvať..naozaj sa socialka k tomu stavia až tak nezodpovedne?asi ťa trochu chapem že ťa tam asi drži sestra...ale keď chce byť pri mame tak neje očom...niesi zodpovedná ani za nu..
A ešte k tomu priateľovi..do náručia ti sam od seba nespadne musiš byť trochu spoločenska niekam chodiť a tak..
a čo sa tyka penazí tak bez debaty tie maš mať na učte..

inthewind

1- nechápem ako ti mohli rodičia zobrať penaize??? to si ich miesto na sporiacom učte mala doma v ponožke pod vankušom??!!

2- ved chod niekam za prácou preč, kde aj ubytovanie budeš mať zadarmo a môžeš si odložiť trištvrte výplaty,.. !
ked napr zarobíš 500€, 400 si daš na sporiaci učet kazdy mesiac a zo 100€ vyžiješ + stravne listky ti daju v praci,.. a ubytovanie zadarmo....

Sarka023

Otec bol uz viackrat zadrzany ma velmi vela zapisov ju policajtov za domace nasilie snazila som sa to riesit no marne mama si ho vzdy zastala. Socialka sa tomu venovala no ohradili sa tym ze pokial mame co jest nebyvame ako cigani tak nevidia dovod preco by ju mali brat prec chodili kontrolovat no pokazde bola mama v robote otec taktiez a zaznamy otca neriesili vraj pokial neublizuje sestre moze tu byt. Policajti sa tiez ohradili na to ze ked sa budem stahovat mam ju vziat so sebou. Riesila som to velmi dlho davala som ju k babke ked este zila davala som jej aj peniaze aby sa mala o nu ako postarat no sestra utekala plakala kricala ze chce byt doma pri mame. Po dokonceni strednej skoly som odisla do Spanielska kde som bola vyse roka no vratila som sa domov a dozvedela o tom ze nasi nemaju na byt brat sa odstahoval pomahala som im ja. Ja mam aj svoj zivot vzdy som riesila iba toto no stale sa o to pokusat je bezvyznamne pretoze to aj tak nicomu nepomaha a je podla mna normalne ze chcem riesit aj seba a naplnit svoje potreby ako sa vkuse starat o stacky mojich nezodpovednych rodicov. Dalsia vec keby som nasla normalneho priatela urcite by mi pomohol ja nie som robot tiez obcas nevladzem. Mam pravo byt stastna nie sa stale iba stresovat koli tomu aki su moji rodicia co si spravili nech si aj trpia ja nie som za nich zodpovedna.

garona

Píšeš že maš 6 ročnu sestru..A to ti vôbec nevadí že žije v takych podmienkach pri takych rodičoch?Už dávno sa nato mala pozrieť sociálka..A nepiš mi tu že nechceš aby šla do decaku a neviem čo..Lebo tam by jej bolo určite lepšie ako pri takych rodčoch..Chceš aby mala rovnake detstvo ako ty?Ja kebyže mam takých rodičoch tak v už dávno by som vypadla z domu..A ak je otec nasilnik tak podať trestne oznámenie..Ja nechápem prečo sa vyhybaš riešeniam a riešiš hlavne to že nemáš priateľa keď ešte niesi z jedného problému(oveľa važnejšieho) vonku.Máš 21 rokov tak prečo niesi niekde v zahraniči?Práce s ubytovaním je dosť aj na Slovensku..Mam pocit že v žiješ akoby v nejakej bubline,prepáč...Ale samo sa to nevyrieši tak stym niečo rob..Poprípade si sestru neskôr môžeš adoptovať.Ale ako vravím v prvom rade sa nato mala dávno pozreť sociálka..

Sarka023

NaRovinu - Dakujem ti vsimam si ze s nim nieco nie je v poriadku. Neberiem jeho nazory vazne pozeram sa na viac tem a vidim ze utoci na opacne pohlavie neviem sice dovod jeho konania ale vidim ze ma nejaky problem. Ale dakujem ti :) :)

NaRovinu

Sarka - Pilcuka ignoruj, je to starý chren, ktorý nenávidí ženy. Všetky jeho chyby hádže na ženy.
Alebo je to troll.
Nereaguj naňho a neber jeho príspevky vážne.

Sarka023

To uz je tvoj nazor ja sa nehadam. Rozumiem tomu ze si to o mne myslis kazdy si myslime svoje to je normalne. Ale taktiez si myslim ze je az smiesne pisat taketo veci cloveku koho nepoznas nikdy si ho nevidel a nevies o nom vobec nic. Nenapisala som ze odhanam vsetkych do jedneho ale ked na chlapovi vidim ze si obcas dost vypije (priklad) tak sa na to vykaslem pretoze mam strach ze casom to bude o dost horsie. Alebo ked vidim ze niekto sa vie az prilis rozculit az to vedie k agresii. Preto chcem iba vediet ako sa prestat bat. Mozno je ten strach opravneny a taketo typy nie je najrozumnejsie k sebe pustat a mozno je to len o zlych skusenostiac a dotycni sa vibec nemusia spravat nejako extra zle. Kazdopadne ak si ten typ co velmi rad posudzuje ludi na zaklade par veci a este radsej do nich v nespravnej miere rypes tak by som ocenila keby si rypal do niekoho kto sa stazuje ze nema na nove auto nie do niekoho kto sa snazi vyriesit podla mna dost stresujucu situaciu. Dakujem