zosunul sa kondom

Lenka_

Myslim, ze pekne meno pre dievcatko je Monika, ak by to bol chlapcek, uvazovala by som o Petrovi...:)

Samozrejme, ze ked je kondom cely v tebe, steka vsetko z neho a je tam niekolko dni tak je urcita moznost otehotnenia. Takisto ale nemusi byt. A s tou bolestou brucha by som sa nebala skrz tehotenstvo, ale skor kvoli nejakej infekcii, predsa len mat tri dni cudzi predmet v tele...

eleonor

naco by som sla k doktorovi, ked pisem,ze von vysiel?
ja som sa pytala na moznost otehotniet
na plodne a neplodne dni ja uz neverim
a ako sa to moze stat? ked sa to stane aj vam, asi pochopite,ze to ide

miso

Eleonor tak s tymto musis ist ihned k lekarovi ak si ho nevies vybrat sama. Ten kondom sa ti moze kludne dostat až ku krčku maternice a možu sa v nom zdrziavať bakterie. Svojmu frajerovi povec nech si kondom nabuduce sem tam pocas sexovania pridržiava pri koreni. Ved on by na take veci mal mysliet preboha inac to moze sama vidis ako dopadnut.

suns

ludia to jak sa vam moze stat?? nee, fakt sa pytam..lebo nemam teda moc skusenosti, ale takychto veci sa urcite bojim..tak date radu? dik

katarína

mne sa tiež stalo, že sa nám zosunul kondom a zostal vo mne, ale naštastie som si ho hneď prstami vytiahla a všetko bolo v pohode. Ty si mala hneď ísť na gynekologiu keď ti nešiel vytiahnuť, nie je to nič hrozné a stáva sa to viacerým. Môžeš mať z toho neskôr zdravotné problémy tak radšej utekaj čo najrýchlejšie....