Dobrý deň!
Už vyše roka mám subfebrílie v rozsahu 37,1 - 37,4 °C a žiadnemu lekárovi sa nejak do toho nechce.Mám 31.r a každý sa vyjadruje,že to je nič,som mladá,to prejde,mám si dávať 3x denne paralen a pod..
Už nevládzem,ťahám z posledných síl,kade chodím,tade spím a tie teploty si začali vyberať svoju daň..Zhoršil sa mi zrak ( výpadky zorného poľa),strácam sluch,tŕpnu mi končatiny,bolievajú ma kĺby,som malátna a z krvných odberov (na moju vlastnú žiadosť) mi vyšli vysoké hodnoty CIK (85,4),štítna žľaza je ok,robia sa mi krvácajúce rany po tele a v poslednej dobe začínam strašne zabúdať..Okrem iného som epileptička a liečim sa aj prednisonom skrz hereditárny angioedém.
Nikto mi inak nechce vziať krv na väčší rozbor a ja zase na to ani nemám,som polovičný invalid kvôli koncentrickému zúženiu zorného poľa bilat.
Už neviem,čo mám robiť.Prosím Vás pekne,čo mám robiť ďalej? Fakt už nevládzem.Nakoľko som polovičný invalid,tak som si chcela prilepšiť prácou,ale popravde,ktorý zamestnávateľ si vezme zamestnanca,ktorý mu v práci pospáva,nanič vidí a zle počuje napriek strojčeku v uchu? Cítim,že to ide so mnou dolu vodou a ako keby som pomaly zomierala..
Ďakujem za odpovede,prípadne návrhny na riešenia.