Som velmi chuda?

Príspevok v téme: Som velmi chuda?
Diana588

Dobry den, ccem sa opytat na vas nazor

Mam 25, meriam 158cm a vazim 46-47kg. Pracujem v obchode s oblecenim predávam dámske saty, a vzdy ked prídu nejake zeny skor starsie lebo tie si adsej do mna ,,pichnu,, a pri veľkostiach mi niekedy povedia ze ak vytiahnem XS akoby sa mi smiali ze to je pre vas preboha , alebo ze som chudulinka proste ma prirovnávajú dobre ze nie ku anorekticke! Vačšinou len zeny maju tieto pripomienky, muži mi nikdy nepovedali ze som moc chuda alebo nieco. Považujem sa tak ja za optimálnu ku mojej výške, nie? Mam BEčka prsia 75B, niesom plocha a zadok mam celkom nie velky ani chudý je taky ze je ho zaco chytit, ale niekedy ma to vytaca ze niektoré baby mi bud naozaj alebo naschval povedia ze aka som chuda, alebo utlucka, je pravda ze ruky mam chude ale nohy tak akurat nie chude moc ani tucne a este ich aj cvičím nohy myslim :) co myslite k mojej postave je to naozaj tak ze som dost chuda?

Taylor134

lucylucy: existujú tri somatotypy - ektomorf, mezomorf a endomorf...... každý z týchto typov bude inak vyzerať pri rovnakej výške a váhe.... takže je úplne odveci sa s ňou porovnávať, keď ty si očividne endomorf keď si vychrtlá pri výške 163 cm a váhe 56kg ...a Diana chcela len vedieť náš názor, nie si riešiť nejaké "komplexy" keď očividne je so sebou spkojná, len nechápe tie narážky ľudí na jej váhu..

lucylucy

Btw .. ak si so sebou tak strašne spokojná ako tvrdíš, prečo ťa tak straďne zaujímajú narážky, alebo názory ostatných?? .. Človek, ktorý je so sebou skutočne spokojný sa nestará o to, čo si o ňom ostatní myslia ..

lucylucy

Ja tomuto nerozumiem, že pri výške 158 m je normálka 46 kg??? .. Ďak ty musíš vyzerať jak struna .. Ja mám 163 cm 56 kg a narážam na ľudí, čo mi povedia, že som tenká, nie tak o 10 kg menej .. Preboha, ľudia, spamätajte sa, veď toto žieňa má podváhu jak šľak .. Tu už asi ozaj nikto nerozmýšľa rozumom .. K tomu, keď ti to povie x ľudí, tak na tom niečo bude a posielať tu fotky svojej postavy?? .. Si robíš prdel asik teraz .. Neviem teda či si potrebuješ niečo dokazovať, ale asi by bolo fajn sa zobudiť zo sna do reality ..

Diana3355

Ahoj Sofia no ak by som ja mala uz 52kg urcite by to bolo vidiet aj na bruchu aj vsade ze uz by som stihla nebola :) hlavne v tvári
Ja som mala 50kg a vtedy minludia hovorili ked ma porovnávali somsestrou ze ja som pri sebe a ona chuda ... mne to vadilo bola som bacuľatá v tvári aj brucho mi trosku bolo vidiet a potom aom schudla ked ma podviedol frajer co som nim bola 5 rokov a spravil dieta aj inej :) pochudla som a teraz sa citim dobre tak ako som iba mi vadia ze niektoré zeny mi to hovoria ze aka som chuda :D niektoré aj povedia ze pekna postava ale ja som sa chcela opytat na kilá ku mojej výške lebo niektoré mi to tak povedia ale z reakcii ludi asi mi to hovoria naschval lebo oni su velke hm..... pre mna je priorita nemať bacuľatu tvar a brucho Heh :D

Sofia678

Ahoj ja Meriam rovnako ako ty 158 cm a ked som vazila 46-48 kíl tak tiež mali ľudia pripomienky že aká som chudá ...Raz sa predavačka otca v obchode spýtala že či mi dávajú jesť..Teraz mám 52-53 kíl a už nikto pripomienky nemá..

Ovecky

Dobre vam tu kuruje na hlavy na tomto fore ty nie ze si chuda, ty si vychrtla, BMI mas ako podvahu, fakt uz nie ste normalne, ze riesite iba svoje kila, sibe vam nacisto?

obludik

Ahoj podľa mňa máš optimálnu váhu vzhľadom k svojej výške. To čo trepu ostatné baby si nevšímaj, proste taká si. Ale viem aké je to nepríjemné, ja mám napríklad opačný problém som vysoká skoro 180 váha okolo 70kg, a pripadám si ako obluda, občas ani nie ako žena. Buď rada že si menšia a utlejsia, nechcela by si byť obluda ako ja. Mám problém si občas zohnať oblečenie, či topánky.. alebo napríklad aj chlapa :D

Diana588

Ja si myslim ze som stihla ako to hej ale niektorí ked povedia ze Jaj chuducka ste tak ma to vytaca jasne ked mi to povie ,, velka,, zena tak takým som mega chuda lebo oni su velke :D ale ked take ze zeny vo veku 30-40r alebo mladé baby v okom veku ze ty si chuducka dia tak nemam to rada lebo myslim ze ku výške som akurat nie velmi chuda a nie tucna ... nemam nohy take ze palice ked ich spojím nemam tam medzeru :D iba troskuuuu :D Heh dakujem za názory .... chcela som vediet lebo mi to naozaj vadi keby sa dalo poslem foto ale neviem Jak sa to robi