Pomočovanie 15-ročného syna

Aloe Alka

dobry den prečitala som si vaš problem ak ale nakolko je vasa sprava uz starsieho data neviem ci problem este pretrvava ak ano a potrebujete poradit môzete sa ohlasit na tel.č.0905 700 825pracujem s vyživovými doplnkami už 5 rokov a máme vynikajúce vysledky s poradným zborm lakárov.

manaso

dobrý deň,reagujem n atúto tému neskoro ale chcem vyjadriť názor nakoľko aj môj syn sa pomočoval až do 7 rokov a trvalo to zhruba 2 roky .Navštívili sme ale pani doktorku a tá nám ho vyliečila! Za čo jej nesmierne dakujem. Bola tam nejaká porucha s mechúrom a mohli sa tam pridružiť aj iné faktory a potom to už bolo ok. V tom čase boli na predpis tablety po ktorých sa nesmelo už večer piť ale zaručene pomohli v noci. a boli aj kvapky do nosa lebo syn mal nos veľmi citlivý tak sme prešli na tablety ale návštevu lekára by som iste neodkladala.

tomi

u lekara sme este neboli lebo sme vzdy hovorili ze to prejde...ale pozeral som si link co mi poslal ethel a som sa dozvedel ze to treba navstivit lekara, pojdeme teda...

vianegativa

no...moj brat ma tiez taky problem...takmer kazdu noc sa pomoci...bude mat 15 rokov o necely mesiac a nepomahaju mu ani lieky ani kvapky ani liecitelia...nemate nahodou niekto este nejaky typ?