prosim poradte !!
moj syn ma 15 rokov (pocujete dobre) a trapi ho takmer pravidelne pomocovanie, ja uz neviem co robit, vobec netusime z coho to moze byt...
Pomočovanie 15-ročného syna
dobry den prečitala som si vaš problem ak ale nakolko je vasa sprava uz starsieho data neviem ci problem este pretrvava ak ano a potrebujete poradit môzete sa ohlasit na tel.č.0905 700 825pracujem s vyživovými doplnkami už 5 rokov a máme vynikajúce vysledky s poradným zborm lakárov.
dobrý deň,reagujem n atúto tému neskoro ale chcem vyjadriť názor nakoľko aj môj syn sa pomočoval až do 7 rokov a trvalo to zhruba 2 roky .Navštívili sme ale pani doktorku a tá nám ho vyliečila! Za čo jej nesmierne dakujem. Bola tam nejaká porucha s mechúrom a mohli sa tam pridružiť aj iné faktory a potom to už bolo ok. V tom čase boli na predpis tablety po ktorých sa nesmelo už večer piť ale zaručene pomohli v noci. a boli aj kvapky do nosa lebo syn mal nos veľmi citlivý tak sme prešli na tablety ale návštevu lekára by som iste neodkladala.
no...moj brat ma tiez taky problem...takmer kazdu noc sa pomoci...bude mat 15 rokov o necely mesiac a nepomahaju mu ani lieky ani kvapky ani liecitelia...nemate nahodou niekto este nejaky typ?
slabé obličky,posilniť ich-akupunktúra
www.enureza.sk
skús pozrieť tu,alebo si vygoogluj...